Bruden tror att bröllopsdansen är helt förstörd – får i stället sitt livs största överraskning

.

Bröllopsdagen är en av de största händelserna i ens liv. Då vill man att allt ska vara perfekt, flyta på och fungera enligt plan. Krångel och tråkigheter kan innebära smolk i glädjebägaren, men tack och lov är det sällan man hör sådana missöden.

Det viktigaste är att bruden och brudgummen får en vacker och minnesvärd dag tillsammans, men för att försäkra det kan man gå tillväga på flera olika sätt. Genom åren har man hört om mer eller mindre spektakulära överraskningar som verkligen blivit grädden på moset.

Så var det definitivt för paret i det här underbara klippet!

Ceremonin och annat stök var avklarat. Bröllopsfesten hade påbörjats och allt verkade vara perfekt för brudparet i den här videon. Tills det var dags för den traditionella dansen inför ögonen på gästerna.

Kärleksfull dans tillsammans

Bruden och brudgummen tog plats på dansgolvet och deras gemensamma favoritartist Mark Wills började spelas i högtalarna. Det var den vackra låten ”Like there’s no yesterday” – och de påbörjade sin fina och kärleksfulla dans tillsammans.

Youtube

Men så avbröts plötsligt allt. Något strular med tekniken och allt avstannar. Bruden ser helt förfärad ut. Är dansen helt förstörd nu?

Då säger någon att de får köra en live-version i stället och musiken börjar snart spelas igen. Bruden står då med ryggen åt scenen som finns i anslutning till dansgolvet, men när de sakta börjar röra på sig så kan hon snart blicka åt vänster.

Blivit en succé världen över

Då ser hon vem som, helt utan förvarning, tagit plats på scenen. Självaste Mark Wills! Hennes idol!

Brudens reaktion är helt obetalbar!

Youtube

Resten av klippet osar både glädje och kärlek. Vilken makalös överraskning. Inte undra på att det kommer glädjetårar så det både räcker och blir över!

Det är omöjligt att inte sitta med ett brett leende på läpparna – i synnerhet när bruden får syn på sin favoritartist på scenen – på hennes eget bröllop.

Youtube

Kolla nu själv in det fantastiska klippet som blivit en succé världen över!

Vilken otrolig överraskning – på brudens eget bröllop! Det här blir garanterat något hon aldrig glömmer och jag kan inte sluta le till det här klippet! Tryck nu gärna på dela-knappen om du också berördes av den här underbara stunden!