Busiga sönerna vägrar sluta jävlas med mamma – men hennes fräcka revansch får skitungarna att skrika högt

Som en familj får man uppleva väldigt många saker tillsammans. Man får skratta tillsammans, gråta tillsammans, bråka, trösta, hjälpa – och retas med varandra.

Det sistnämnda brukar kanske mest vara signerat familjens yngsta medlemmar, som ständigt hittar på nya bus. Men föräldrarna, visa av erfarenhet, kan minsann skoja tillbaka – och det rejält.

Ta bara mamman Felicity, till exempel. Hon tröttnade på att hennes busfrön till söner ständigt busade och retades, så hon tänkte ut en klockren hämnd, skriver The Mirror.

Tvåbarnsmamman Felicity Crane har fullt upp med att uppfostra sina två söner, som gillar att retas och skoja med sin mor på både det ena och det andra sättet.

Naturligtvis alltid med glimten i ögat, men till slut tänkte mamma Felicity ut en gruvlig hämnd.

En morot och lite karamellfärg

När Felicity skulle laga mat till sina söner passade hon på. Hon skar upp morötter precis som vanligt, men en av morötterna skars till som en fingertopp.

Bildkälla: Youtube

Sedan hällde Felicity karamellfärg över sin hand och moroten innan hon ropade högt i panik, varpå sönerna kom inrusande i köket.

Skapar panik hos ungarna

Sönerna får syn på sin ”blödande” mamma och drabbas av totalpanik.

Bildkälla: Youtube

I ett desperat försök att hjälpa sin kära mor tar en av sönerna en stekpanna och lägger ovanpå handen, medan den andra sonen slänger en handduk på mamma Felicity.

Då ber mamma sönerna att ta telefonen för att ringa efter hjälp, och då får de syn på telefonen som filmat alltsammans.

Alla skrattar åt klockrena hämnden

Felicity var sedan snabb med att ladda upp klippet på nätet, där det fått otaliga människor att skratta åt den klipska mammans hämnd.

Se hela klippet här nedanför!

Så här ska man handskas med jobbiga ungar – vilken klockren mamma!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!