Cassie hittar gammalt barndomsfoto från påsken – noterar snuskig detalj som får föräldrarna att rodna

Efter jul brukar det kunna dröja ända till påsk innan man samlas hela familjen igen. Visst, det rör sig bara om några månader, men bor man i olika städer så kan det kännas länge ändå.

Men den lite längre ledigheten som påsken erbjuder gör att man kan åka hem och träffa sina familjemedlemmar under några avkopplande dagar.

När man befinner sig i barndomshemmet kan det vara riktigt roligt att glutta igenom gamla fotoalbum, oftast var det flera år sedan man såg de bilderna.

Det är med skräckblandad förtjusning man bläddrar i de fotoalbumen, man både skrattar och förfasas över hur man såg ut förr i tiden.

Man kan också lägga märke till vissa detaljer i foton man inte sett förut – som för Cassie Krull när hon hittade gamla påskbilder i ett fotoalbum.

För några år sedan, närmare bestämt 2015, var Cassie Krull hos sina föräldrar, och fick då syn på några gamla barndomsbilder i ett album.

Barnförbjuden detalj

På en av bilderna firas det tydligen påsk. För Cassie sitter omgärdad av påskägg, blommor – och två påskharar.

Just påskhararna fick Cassie att skrika rakt ut – de ser nämligen ut att göra något väldigt barnförbjudet.

Ser du det? Den ena påskharen ser ut att ta den andra bakifrån.

Behöll bilden

Cassie insåg dock snabbt det roliga med de pinsamma påskhararna – samt det faktum att hennes mamma bestämt sig för att behålla bilden trots det minst sagt barnförbjudna motivet.

Cassie laddade upp bilden på nätet och skrev:

”Om du någon gång känner dig pinsam, kom då ihåg att två kaniner pippade på ett av mina påskkort och att mamma behöll kortet.”

Så tokigt det kan bli, men härligt av Cassie att inse det roliga i bilden!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se detta!