David går ut för att kasta julgranen – då tittar frun genom fönstret och kan inte sluta skratta

Vad husse och matte vill är inte alltid samma sak som vad hundarna hoppas på.

Då kan det uppstå kamper, dispyter eller diskussioner. Vanligtvis står ju människan till slut där som vinnare, men våra underbara vovvar brukar i alla fall stå på sig och göra vad de kan för att få sin starka vilja igenom.

Då kan det uppstå både roliga och charmiga situationer, vilket det här klippet (nedan) är ett klockrent bevis på!

Julen var över hemma hos familjen Graham och frun Erin bad då sin man David att kasta ut deras julgran. Det räckte att den försvann över tomtens stängsel, så behövde man inte bry sig om trädet längre.

Facebook

Maken tog granen och begav sig bortåt på den rätt stora tomten. Tiden gick och gick, så efter en stund undrade Erin vad tusan som försiggick. Hon tittade då ut mot hållet David skulle bege sig – och förstod då vad som dröjde så.

Brottning på gräsmattan

Familjens schäferhundar Badge och Segen var inte helt belåtna med att julgranen skulle kastas bort. De gav husse en minst sagt rejäl kamp om att få behålla trädet. De slet, drog och kämpade så pass att David föll på ändan flera gånger.

Facebook

Brottningsmatchen ute på familjens gräsmatta fick Erin, som lyckades filma det hela, att skratta så att tårarna rann. Inte konstigt – klippet är obetalbart och helt klockrent!

Hundar har verkligen en stark vilja och när det krockar med ägarnas önskan, så kan det uppstå sådana här skrattfester. Den söta videosnutten har setts av inte mindre än 39 miljoner tittare på Facebook!

Hundar är ju helt underbara! Tryck nu på DELA här nedanför om du håller med, så att även dina djurvänner kan få se det här söta klippet!