Elak idiot vill förstöra syskonens snögubbe – då lär de skitstöveln en läxa för livet

Det bästa med vintern när man var barn var alltid när snön föll. Då struntade man fullkomligt i att termometern visade en bra bit under nollan, det skulle åkas skridskor, åkas skidor – och byggas snögubbar!

Just snögubbar var det stora nöjet, inte bara för mig utan för många andra. Vi byggde både stora och små snögubbar som vi sedan smyckade med de traditionella morötterna och skjortknappar som näsa och ögon.

Som vuxen blir det inte lika måna snögubbar per vinter, men när det väl sker så är det nästan lika roligt som när man var barn.

Att förstöra en snögubbe som några lagt tid och energi på är ingenting som vi normalt funtade skulle komma att tänka på – men tyvärr finns det idioter överallt. Dock finns det sätt att hämnas på, vilket amerikanen Cody gjorde på ett klockrent sätt.

Det var i den amerikanska delstaten New York som Cody Lutz, hans fästmö och systern till fästmön bestämde sig för att bygga en rejäl snögubbe.

Snögubbe – runt en stubbe

För att få snögubben så stor som möjligt så byggde de den nedersta delen runt en stor stubbe på tomten.

Den färdiga snögubben blev riktigt majestätisk och hög, vilket ni kan se på bilden här nedanför.

Also follow: 👉🏽 Cody Lutz Media (Creative branding & marketing photography)

Posted by Tree-Stump Frosty on Thursday, January 17, 2019

Hittade däckspår i snön

Självfallet var trion väldigt nöjd med sitt stordåd – men någon i grannskapet måste ha blivit irriterad på den ståtliga snögubben.

Dagen efter hittade Cody nämligen däckspår i snön på sin tomt. Spåren gick rakt mot snögubben, som även den hade fått sig en törn.

Någon hade alltså försökt att köra på snögubben med sin bil, men föraren lär ha fått sig en redig chock när bilen krockade med den stora stubben.

”Hårt liv när man är dum”

Cody lade då upp en bild på det misslyckade sabotage-försöket.

Follow: 👉🏽 Cody Lutz Media 👈🏽(Creative branding & marketing photography)

Posted by Tree-Stump Frosty on Thursday, January 17, 2019

”Vad de inte hade räknat med var den stora stubben i mitten. Livet är hårt, men det måste vara ännu hårdare när man är dum!” skrev Cody skämtsamt vid bilden.

Förhoppningsvis klarade sig föraren undan skador på sig själv, men han måste nog besöka en bilverkstad under veckan.

Vilket bra bevis på att dumhet ofta straffar sig självt!

Tryck nu på dela-knappen så dina vänner också får läsa detta!