En söt vitval avbröt vackert bröllop på akvariet – otroliga bilderna får nu hela nätet att häpna

Bröllopsdagen är en av de största händelserna i ens liv. Då vill man givetvis att allt ska vara perfekt. Varje liten detalj måste stämma – och orosmolnen ska vara så få som möjligt.

Just vigseln kan skapa mycket nervositet. Man ska säga rätt saker, allt måste gå enligt plan och det mesta är vanligtvis väldigt strukturerat. En del gillar att föra in överraskningar, men det är inte något som inte alla vågar.

Somliga par som har gemensamma intressen försöker dessutom anspela på det under sitt bröllop. Genom åren har vi kunnat läsa om vigslar på McDonald’s, nöjesfält och tillsammans med människor utklädda till seriefigurer.

Kreativiteten kan ta en långt här i världen!

Vitval dök upp till vigseln

Ett amerikanskt par valde att gifta sig på ett akvarium. Vi kan gissa att de älskade vatten, djur och marina miljöer. Under vigseln skulle dock något oväntat inträffa – som de garanterat kommer minnas för alltid och som gjorde det hela än mer speciellt.

En vitval, som levde i bassängen intill platsen där man gifte sig, dök upp till bröllopet – och tittade på under vigseln. Det var som att den stod där som en av åskådarna – och njöt av den fina stunden med kärleksparet.

Reddit

Efter att bilden kom ut på nätet har människor redigerat om den – och gjort den ännu mer spektakulär. De fejkade fotona är faktiskt helroliga – och jag kan inte sluta skratta åt de här festliga montagen, som nu spridits som en löpeld världen över.

Han får gifta sig med en fisk i stället!

Reddit

Kolla, även vitvalen har nu klätt upp sig!

Reddit

Äsch, vi gör det hela till ett enda stort val-bröllop i stället!

Reddit

”Åh, det är så fint – jag klarar inte av att lyssna mer! Då kommer tårarna!”

Reddit

Valen fick sällskap – av några välkända Disney-figurer!

Reddit

Äsch, vi låter bruden och valen byta plats!

Reddit

Jag fick mig ett brett leende av det här och att valen dök upp blir garanterat ett minne för livet för brudparet! Tryck nu på DELA så att även dina vänner får se det här!