Eric chockas av pilotens underbara avslöjande: ”Stort grattis, du ska…”

Att bli förälder för första gången är något oerhört speciellt. En av de stora milstolparna är när man nås av beskedet att man väntar barn. En del kvinnor har genom åren valt att ge de glädjande nyheterna till sina män på lite mer kreativa sätt än att bara berätta det rakt ut.

Min fru blev så exalterad när hon fick reda på att hon var gravid att hon ringde och bara skrek av lycka i telefonen. Vi alla behandlar nog sådana där saker på olika sätt.

Inget är rätt och fel i sådana här speciella sammanhang, men jag kan imponeras av människor som är kyliga, tar sig tid – och levererar ett stort besked på ett unikt och genomtänkt sätt.

 

 

Eric och hans fru är från Philadelphia i USA och hade varit på semester i Las Vegas – ni vet syndernas näste. När de satte sig på planet för att åka hemåt verkade allt helt normalt. Kvinnan satt vid fönstret och maken i mittensätet med en främmande man på sin andra sida ut mot gången.

Precis innan de skulle lyfta så satte kaptenen på högtalarsystemet och började prata. Att de är lite extra kreativa och roliga när man åker till och från just Las Vegas har blivit en tradition för många.

En överraskande jackpot

Men den här dagen så var det något alldeles speciellt som skulle meddelas.

– Kan jag vänligen få er uppmärksamhet? Vi vill göra något speciellt för en av våra lyckliga vinnare som vunnit stort här i Las Vegas, inleder kaptenen och börjar sedan tala direkt till Eric om att han vunnit ”en överraskande jackpot”.

Youtube

– För Eric, även om du inte blev rik här i Las Vegas så tog du hem jackpotten, fortsätter han samtidigt som frun smygfilmar sin make som nu sitter helt i chock.

Kaptenen avslutar:

– Stort grattis, du ska bli pappa!

Fått enorm spridning

Beskedet får övriga passagerarna på planet att applådera och även om Eric, nu lätt tårögd, fortsatt verkar vara i chock så bjuder han på ett leende innan han vänder sig mot sin fru och kysser henne. Det är svårt för båda att hålla tillbaka glädjetårarna.

Youtube

Senare berättade hon att hon inför boarding, i smyg, frågat flygpersonalen om de kunde hjälpa henne med att leverera det här meddelandet till Eric, vilket de gladeligen gjorde.

Jag tycker att det här var ett helt underbart sätt från frun att ge sin make det här otroliga beskedet på. Man kan nog anta att de fick en trevlig flygresa hemåt. Klippet har fått enorm spridning på nätet och har över 3 miljoner visningar.

Kolla in videosnutten själva!

Jag kan inte låta bli att både le och bli helt varm i hjärtat av det här! Var inte blyg nu, DELA vidare om du också tycker att det här var helt underbart!