Flickvän lägger ut lycklig förlovningsbild på Facebook – men privata detaljen väcker starka misstankar

Nu för tiden ska allt ut på sociala medier. Vännerna på Facebook och följarna på Instagram känner nästan till förlovningar och graviditeter innan föräldrarna gör det. Emellanåt kan jag tycka att det håller på att gå överstyr.

Lite av ett privatliv måste man ju ha – eller hur?

Förr i tiden kunde man få ett trevligt kort eller ett handskrivet brev om en rolig nyhet, men nu gäller det i stället att ha koll på mobilen. Det är där allt smaskigt dyker upp – och det är klart att man vill hålla sig uppdaterad.

Man ska dock inte vara alltför mycket av en bakåtsträvare. Det finns givetvis hur mycket bra som helst med internet och dagens teknik. Ett enda inlägg gör att slipper ringa runt till alla man känner – och det är ju otroligt smidigt.

”Insidan som räknas…”

Så tänkte garanterat det här lyckliga paret som valde att berätta för sina nära och nära om sin förlovning via Facebook. Man lade upp en bild med tillhörande text på flickvännens konto.

Bild: Facebook

”Jag är verkligen välsignad i dag eftersom mitt livs kärlek frågat om jag vill gifta mig med honom. Jag kan inte sätta ord på hur lycklig jag är och vilken tur jag haft. Han hade inte möjligheten att ge mig en ring än, men det är ju insidan som räknas.

Jag vet att vi kommer leva lyckliga tillsammans – oavsett alla materiella ting. Snart återkommer vi med ett datum”, skrev kvinnan på Facebook och syftade på det kommande bröllopet.

Bild: Facebook

Den blivande bruden kollade dock inte så noga på bilden innan hon la upp den.

Något privat råkade nämligen slinka med.

Mamman blev förvirrad

Snabbt lade hennes vänner och släktingar märke till en privat detalj i bilden – och då drog spekulationerna igång. Kan du se vad det är?

”Är det vad jag tror i hörnet?”, undrade en av vännerna.

”Älskling, du borde ringa oss. Mamma är förvirrad”, skrev hennes mor.

Bild: Facebook

Nu kanske du anar vad det är alla reagerade på – kolla innanför cirkeln nere i vänsterhörnet.

Bild: Facebook

Ja, det är alltså ett öppnat graviditetstest. Det fanns visst fler nyheter att avslöja här.

Bild: Facebook

”Ja, vi ska ha en bebis också!”, fick den glada flickvännen senare lägga till.

Vilka fantastiska besked – på en och samma gång! Även om det blev lite galet här, så var det trots allt underbara nyheter! Tryck nu på dela-knappen för att sprida glädjen vidare!