Föräldrarna frågar dottern hur dagen varit – bebisens svar får pappa att bryta ihop av skratt

Småbarn är helt underbara. Det är ju knappast en nyhet, men de har en otrolig förmåga att fascinera och förvånade oss vuxna.

Det är underbart att följa bebisars utveckling under den första tiden och notera deras framsteg när de tar sig an världen.

Ibland ställer ungar till med de mest oväntade och knasiga upptågen och då kan det vara svårt att hålla sig för skratt. Att lära sig saker och utforska sin omgivning hör uppväxten till, så några gupp på vägen får man givetvis räkna med.

Många tycker vid tidig ålder om att ge ifrån sig olika läten för att väcka uppmärksamhet. En del är riktiga pratkvarnar – trots att man inte alltid förstår dem. Även om det kan låta rätt tomt och lite babbligt, så är faktiskt småbarns skapande av ljud och försök till att tala en viktig del i deras lärandeprocess, enligt Kyoot.

Försöker härma andra

Det är då de lär sig vad för ljud som går att göra med munnen och vilka sådana som passar ihop. Därför ska man inte enbart skratta bort stadiet innan ungarna lär sig forma riktiga ord och meningar.

Bild: Youtube/Toddletale

Flickan i det här mysiga klippet (nedan) har ännu inte lärt sig prata, men det betyder inte att hon sitter tyst och lugn. Hon är fullt bekväm med att komma på ljud och försöka härma andra så gott det bara går. Det hela är bedårande – och hennes pappa kan inte hålla sig för skratt när dottern går loss.

Mamma, som befinner sig bakom kameran, ställer lite olika frågor om dagen och hur den varit för flickan, men svaren är roligare än begripliga. Det kan nog de flesta hålla med om, men att det här fantastiska och glädjefyllda klippet setts av över 4 miljoner människor på nätet är garanterat ett skojigt minne för den här familjen!

Kolla nu själv in den underbara och omtalade videosnutten!

Snåla inte nu, DELA om du också skrattade!