Frun samlar lådor i sex månader – endast för att blåsa sin make

Finns det något roligare än att blåsa skiten ur någon man känner?

Det kan uppfattas löjligt eller barnsligt att lura någon för sin egen glädjes skull – men så länge man inte går alltför långt, så kan vanligtvis alla skratta åt vad som hänt.

Det är ju det allra bästa – när delad glädje blir dubbel glädje. Speciellt om man har att göra med personer som gärna bjuder på sig själva.

Maureen Pritchard älskar att shoppa saker online. Emellanåt blir det lite för mycket, i alla fall om man frågar hennes make Rob.

Youtube/CBS

Med anledning av det så bestämde hon sig för att dra till med den mest klockrena blåsningen vi hört talas om.

Samlade på sig massor av lådor

Under hela 6 månader sparade Maureen varenda låda hon fått hem med olika varor som beställts via nätet. De gömdes dock väl, så att maken aldrig skulle kunna hitta dem. Frun bad dessutom alla sina nära och kära att göra samma sak, så att hon till slut skulle kunna få ihop ett mäktigt berg av stora och små leveranslådor.

Så lagom till förste april, årets stora skämtdag, skred hon till verket med sin plan. Samtidigt som Rob var på jobbet så ställde Maureen ut precis alla lådor hon samlat på sig under de 6 månaderna. Snart såg det ut som att någon budfirma varit hemma hos paret och lämnat av den kanske största leveransen till en privatperson som världen skådat.

I’ve been planning an April Fools joke to play on Rob for MONTHS!! I got him good! I wish I would have continued to…

Posted by Maureen Pritchard on Monday, April 1, 2019

När Rob senare kom hem och såg vad han direkt trodde var något som frun beställt – då gick han i taket. I alla fall inombords. I ett klipp som Maureen filmade inifrån huset kan man se hur han står och blänger på jättehögen med varor – och bara slår ut med händerna i genuin förtvivlan.

Youtube/CBS

Direkt när han kom in och frågade vad tusan Maureen hade gjort, så sa hon dock att det hela bara var ett skämt.

”Vad har hon gjort?”

Rob trodde dock inte på det förrän han öppnade lådorna och såg att de alla var helt tomma.

– Jag tänkte ”herregud, vad har hon gjort”, säger han till CBS.

Paret fick sig ett gott skratt och blåsningen som genom ett Facebookinlägg från Maureen nu fått enorm spridning. Den stora massan verkar överens – det här var både roligt och smart!

Tycker du också att det här var klockrent gjort? Tryck då på dela-knappen, så att även dina vänner får läsa om det här! Kanske är det någon man borde testa på sin egen partner!