Frun tvingas betala 70 000 kr till sin otrogna make – men hämnden är briljant

Otrohet är aldrig någonsin okej – och det ska kännas för den som begår ett sådant svek.

Så blev det när den bedragna mamman Brandi Lee tvingades betala cirka 70 000 kronor när hon begärt skilsmässa från sin svinaktige make, men då valde att betala vartenda öre i mynt. Hela leveransen vägde totalt över 1,5 ton.

Ny hyllas hennes klockrena revansch av tusentals på nätet.

Brandis make var otrogen mot henne – med en nära familjevän. När hon fick reda på det här begärde hon omgående skilsmässa och när fallet landade i ”divorce court” (tingsrätten i Sverige) beordrades den bedragna kvinnan att betala 7 500 dollar, cirka 70 000 kronor, till sin make.

Vägde 150 kg styck

Det här gjorde givetvis henne rasande, men den klipska tvåbarnsmamman hade en lysande hämndplan i kikaren. Hon skulle betala vartenda öre i mynt.

Bild: Brandi Lee/Facebook

I ett inlägg på Facebook skriver Brandi att hon skickade sin ex-man 10 stora lådor fyllda med minsta möjliga valör. Varje kartong vägde hela 150 kilo.

”Mannen jag var gift med gjorde mig en enorm tjänst och låg med sin väns fru – kvinnan som var på vårt bröllop. Jag tog fast dem och det tog oss till skilsmässodomstolen och av någon jäkla anledning tvingas jag nu betala honom 7 500 dollar. Det är vad det är – och jag måste betala honom. Så det gör jag nu!”, skriver hon på sin Facebooksida.

Hyllas enormt på Facebook

Brandi skriver vidare hur hon gick till den lokala banken och berättade om sin plan. Personalen var ”mer än villiga” att hjälpa henne med den briljanta revanschen.

”Underbara små damer!”, skriver mamman.

Bild: Brandi Lee/Facebook

Brandi har nu hyllats enormt på Facebook – dels för att hon delar med sig av sin berättelse, dels för sin geniala hämnd.

”Jag hade älskat att se hans ansiktsuttryck”, kommentarer en person, som givetvis syftar på ex-makens reaktion när han insåg vad Brandi ställt till med.

Bild: Brandi Lee/Facebook

Vilken underbar kvinna! Stark, modig och rolig! Håller du med? Tryck då på dela-knappen, så hjälps vi åt att hylla den här smarta revanschen!