Kaxig tonåring gör lärarens liv till ett helvete – då dyker pappa upp i skolan och lär slyngeln en läxa för livet

Vid en viss ålder – oftast under de tidiga tonåren – börjar ungdomar tycka att det är lite pinsamt eller jobbigt att umgås med sina föräldrar. Det är självklart lite sorgset för en förälder att se sitt barn vilja tillbringa allt mindre tid tillsammans.

Men det är en helt naturlig del av att växa upp och inom några år, när ungdomarna blivit vuxna, brukar de oftast försöka återknyta kontakten igen.

Som förälder finns inte mycket att göra åt det – dock kan man ju passa på att utnyttja situationen genom att göra det lite pinsamt för ungarna emellanåt för att lära dem en läxa eller två.

Det var exakt det som den amerikanska pappan Brad gjorde när han fick nys om att hans 17-årige son misskötte sig i skolan, skriver Buzzfeed.

17-årige Bradley Howard bor i Texas i USA. Han hade, som många andra tonåringar, lite svårt att hålla tyst under lektionstid.

Trots att läraren vid upprepade tillfällen försökt prata med både Bradley och hans föräldrar så fortsatte Bradley att störa undervisningen.

”Då sa jag till honom att…”

Föräldrarna insåg att de var tvungna att sätta ned foten ordentligt, inte bara för Bradleys egen skull utan för de andra elevernas trivsel i klassrummet.

Då fick pappan, som kallas för Brad, en riktig snilleblixt. Han skulle utsätta sonen för det pinsammaste som finns i en tonårings ögon om det inte blev skärpning.

– Av någon anledning sa jag till honom: ”Du, om vi får ett samtal till så kommer jag dyka upp i skolan och sitta bredvid dig i klassrummet”, säger pappa Brad till Buzzfeed.

Bildkälla: Facebook

Pappan fick nytt samtal

Föräldrarna var nu övertygade om att hotet om pappa Brads närvaro i skolan skulle få Bradley att skärpa till sig, men det dröjde inte många dagar innan telefonen ringde på nytt.

Det var, som de befarat, läraren som ringde igen och rapporterade om att Bradley misskött sig igen.

Kvar fanns inget annat att göra slag i saken.

”Märkte det inte först”

En morgon när Bradley kom till skolan fick han så se sin egen far sitta mitt i klassrummet.

– Jag märkte inte att han satt där förrän jag hade hälsat på alla klasskamrater, då blev jag jättechockad, säger Brad till Buzzfeed.

Bildkälla: Facebook

Föga förvånande så fick pappa Brads upptåg resten av klassen, inklusive läraren, att skratta gott.

Fått tusentals att dra på smilbanden

Bradley har en lillasyster, Molli, som även hon tyckte att pappas tilltag var jätteroligt, lade ut en bild på pappans klassrums-besök.

”Min pappa sa till min bror att om han fick ett till samtal med klagomål från fysikläraren så skulle han komma till klassrummet.. Pappa fick ett till samtal”, skriver lillasyster Molli på bilden.

Bildkälla: Facebook

Bilden har redan hyllats av tusentals – dels för att bilden är rolig men också för att hylla pappa Brads tilltag.

”Männen i familjen Howard har blivit kända. Vi hade mycket skoj åt det här men vad vi hoppas mest av allt nu är att slippa fler samtal om att Bradley avbryter fysiklektionerna!”, skriver mamma Denise på Facebook.

Vilket smart – och roligt – tilltag av pappa Brad! Nu är det bara att hålla tummarna för att Bradley sköter sig i klassrummet hädanefter!

Tryck nu på DELA-knappen för att hylla alla föräldrar!