Killen tvingas ner på knä av beväpnad polis – då ser flickvännen oväntad detalj och börjar gråta

Det finns originella sätt att fria på – och sedan finns det sättet som Austin Urban valde att fria till flickvännen Samantha Watson på.

Han valde att göra en av sina stora svagheter till sin styrka. Under deras sju år tillsammans hade killen nämligen dragit på sig omkring 20 fortkörningsböter – och det var i samband med att paret trodde att de hade åkt på ytterligare en som chocken slog till.

I alla fall för Samantha. Det underbara har nu setts av över 10 miljoner människor!

Det var när paret var ute och körde bil och kom in i en ny kommun som man hörde och märkte att polisen ville komma i kontakt med dem. Austin Urban, som hade haft en dålig vana av att ofta köra för fort, såg ut att närma sig ytterligare en saftig bot.

De stannade för konstapeln och ombads att kliva ut ur bilen. Snart var pojkvännen nedtvingad på marken, ståendes på knä samtidigt som Samantha stod några meter därifrån.

Chocken blev total

Polismannen bad Austin att stå kvar samtidigt som han skulle hämta sin beviskamera. När konstapeln kom tillbaka efter några sekunder, så var det dock med något mildare ton – och när Austin plötsligt satte fram händerna och visade upp ringen, så insåg flickvännen att det hela var ett iscensatt frieri.

Chocken blev total och tårarna rann – även om det var något sådant här hon hade önskat sig.

”Jag vill inte att det ska vara klichéartat, inget jag sett över 100 gånger – men se till att det filmas”, ska Samantha tidigare ha sagt enligt sajten KFVS12.

Snacka om att hon fick sin önskan uppfylld – och efter att hon svarat ja till frieriet så blev det ett stort kramkalas.

Det hela kunde iscensättas tack vare hjälp från poliserna i Scott County – och klippet (nedan) har blivit en världssuccé. Kolla nu in det själv!

Visst var det här underbart? Snåla nu inte, utan tryck på dela-knappen om du också fick ett leende på läpparna! Jag tänker göra det – och tycker att Austins vågade och roliga frieri är helt briljant!