Kvinna spenderar förmögenhet på att bli kvitt hundens stinkande pruttar – då gör veterinären en sanslös upptäckt

Alla som någon gång haft en hund, eller vilket annat husdjur som helst för den delen, vet att man gör allt i sin makt för att de ska må så bra som möjligt.

Som hundägare får man snart lära sig att stå ut med att hunden pruttar då och då, det här helt naturligt på precis samma sätt för oss människor.

En kvinna, vars hund Jerry pruttade så det stank otroligt mycket, provade med allt hon kunde komma på men fick till slut nog och bestämde sig för att åka till veterinären – som då gjorde en otrolig upptäckt.

Det är på nätforumet Reddit som kvinnan, som är gift och har en make, berättar om hunden Jerrys fasanfulla pruttar.

”Luktade otroligt illa”

I inlägget går det att läsa följande:

”Jag kände en fasansfull doft, men min make gjorde en äcklad min så jag visste att det inte var han. Jag är gravid just nu så mitt luktsinne är skarpare än vanligt. Jag stod inte ut med doften och var tvungen att gå ut ur rummet. Senare på kvällen sa min make att det måste varit hunden som pruttat.”

Den hemska lukten fortsatte under flera veckor och kvinnan provade massor av saker för att bli av med lukten. Doftljus, rökelse, ingenting fungerade.

”Till slut tänkte jag att jag måste ta honom till veterinären, så här illa ska pruttar inte lukta. Min make sa ingenting om att åka till veterinären. Veterinären föreslog att vi skulle ändra hundens kost. Men det hjälpte inte, det luktade fortfarande förjävligt, men min make sa fortfarande ingenting.”

Bildkälla: Shutterstock

Hunden var helt frisk

Veterinären visste inte vad som var fel med hunden, den uppträdde helt friskt.

”Då beställde vi massa prover för MYCKET pengar, men allt var prima med hunden” skriver kvinnan.

Men fem veckor efter den första, stinkande prutten erkände maken. Det var han som hade legat bakom pruttarna hela tiden, utan att säga något.

”Jag tappade det, jag sparkade ut honom. Han bor hos sina vänner nu. Jag har till och med pratat med hans mamma, även hon tycker att han är en idiot” skriver kvinnan.

Bildkälla: Reddit

Här kan man ju lugnt säga att ärlighet varar längst! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får läsa om detta idag!