Maken tatuerar vackert porträtt av sin fru – efter skilsmässan slår han till med stenhård revansch

Man kan visa sin kärlek på många olika sätt, men ett påhitt som blivit väldigt populärt är att tatuera in något om sin älskade partner. Det kan vara allt från namnet till ett porträtt, eller en symbol som verkligen betyder något för relationen.

Det gäller dock att vara helt säker på sin sak. Skulle man i framtiden gå skilda vägar kan det ju vara lite jobbigt att ha täckt flera decimeter av kroppen med sitt ex…

Det var bara dagarna före bröllopet mellan Matt och Tisha som den blivande maken bestämde sig för att sätta sin älskades porträtt på kroppen. Sagt och gjort – snart fanns Tishas ansikte som en tatuering på Matt.

Instagram

Även om man där och då sannolikt trodde på långlivad kärlek, så valde paret efter en tid att skiljas.

Gick tillbaka till samma tatuerare

Att mannen då hade sitt ex ingraverat i bläck var givetvis ett problem, men Matt är handlingskraftig, så han bestämde sig för att göra något åt det.

PxHere

Men det blev inte så att han lasrade bort porträttet (som en del väljer att göra efter att man ångrat en tatuering), eller försökte täcka över motivet med någon annan, vacker tatuering.

Nej då, i stället gjorde han en poäng av att kärleken till sitt ex Tisha inte alls var lika stark längre. Eller ens existerande.

Matt gick därför till samma tatuerare, Jojo Ackerman – och bad henne korrigera bilden av Tisha till en mer djävulsinspirerad variant, enligt Dailymotion.

Instagram

Det gjorde tydligen att det blev enklare för Matt att gå vidare i livet.

Instagram

Visserligen hade han sitt ex kvar på kroppen, men inte riktigt med samma kärleksfulla betydelse som innan.

Tycker du att det här trots allt var lite roligt eller kreativt gjort av Matt? Tryck då på dela-knappen, så att även dina vänner kan få se det här!