Mamma, 62, önskar sig handgjort fat av dottern Maja – då ser hon snuskiga detaljen som döljer sig i paketet

Inge-Li Mörn, 62, önskade sig ett fat i julklapp av dottern Maja.

Det fick hon, dessutom – men med en snuskig detalj på köpet.

Den underbara reaktionen fångades på bild – medan familjen skrattade gott!

41-åriga Maja Mörn från Åland fullkomligt älskar att jävlas med sin mamma Inge-Li. Allra helst så ska skämten vara av en lite fräckare sort – då blir reaktionen som starkast, har dottern tidigare berättat för Expressen.

– Jag har snuskig humor och hon har inte det, därför blir det så roligt. Jag brukar skicka snuskiga bilder och videoklipp till henne och hon blir irriterad. Då sitter jag och garvar för jag vet att hon sitter och svär någonstans, sa hon till tidningen.

Mamma anade ingenting

Men i julas drog Maja till med sitt värsta spratt – någonsin.

Bildkälla: Privat

Inge-Li önskade sig ett handgjort fat, men givetvis ville dottern krydda det hela – för att irritera sin kära mor. Maja hade sedan någon månad tillbaka ägnat sig en hel del åt gjutning och hittade då en form som hon visste att mamman skulle avsky.

Bildkälla: Privat

62-åringen anade ingenting när hon sedan skulle öppna den inslagna presenten på julafton. Hon märkte inte heller att Majas syster fångade det hela med sin mobil när pappret till klappen började rivas upp.

Bildkälla: Privat

Det var svårt att hålla sig för skratt i väntan på Inge-Lis reaktion, berättar Maja.

– Hon blev snopen och irriterad först. Sedan började hon skratta, men det var irritationen jag ville åt. Livet blir roligare om man kan jävlas lite med varandra. Jag är nog en provokatör, en riktig retsticka, säger hon.

Presenten skänktes bort

Mamman reagerade direkt när hon öppnade paketet. Hon blev illröd i ansiktet, avslöjar Maja. 62-åringen fick förvisso sitt efterlängtade fat, men med en extra detalj – en stor penis i betong.

– Hon gömde undan den med en gång och försökte hålla god min. Sedan tvingade jag henne ta fram den och visa.

Bildkälla: Privat

Det dröjde dock inte länge innan presenten skänktes bort till Majas syster.

– Hon sa ”gör vad du vill med den, men inte ska den vara på mitt fat i alla fall!”. Så min lillasyster fick ärva snoppen med en gång, säger Maja till Expressen.

Jag tycker att det här är helt underbart! Man ska inte ta livet så allvarligt hela tiden och den här humorn är verkligen i min smak!

Tryck nu på DELA för att bjuda dina likasinnade vänner på ett gott skratt!