Mamma Emmas förbjudna jättemisstag – när hon hjälper barnen med läxan

Att som vuxen hjälpa sina barn med läxorna kan försätta en i kniviga situationer.

Då tvingas man ibland försöka hantera sådant man inte gjort på många, många år – och då gäller det att hålla tungan rätt i mun.

För tvåbarnsmamman Emma Holmes skulle det dock sluta i en skrattfylld katastrof.

I Storbritannien har skolorna länge varit stängda på grund av coronaviruset. Det har lett till att föräldrarna fått agera vikarierande lärare med jämna mellanrum.

Kemiskt experiment i flaska

Det här var dessutom något som tvåbarnsmamman Emma Holmes gav sig på när det var dags för att testa på ett kemiskt experiment, skriver The Mirror.

Bild: Twitter/@EmmaSmileHolmes

Sonen Harry, 9, och dottern Isabelle, 7, skulle se vad som hände om man blandade varmt vatten, jäst och väteperoxid. Om man låter det mixas i en tom flaska så kommer resultatet bli ett rosa skum som likt tandkräm pressar sig upp genom flaskhalsen.

Det ser ganska häftigt ut – om man lyckas.

Det ansåg också Emma att hennes familj hade gjort – och mamman lade därför ut en stolt bild av experimentet på sociala medier. Då skulle dock reaktionerna bli helt enorma, men av en anledning hon inte alls hade räknat med.

Det fanns något väldigt barnförbjudet med i fotot, enligt tusentals användare.

Blev enorma dildos

Det enda som många noterade var enorma, rosa löspenisar på bordet.

”Ledsen, men jag ser dildos i den här trädgården”, skrev en person.

”Jag behöver nog testa min syn”, menade en annan.

Bild: Twitter/@EmmaSmileHolmes

Emma såg snart också det roliga i det hela – och spelade vidare på det ofrivilliga skämtet.

”Två matskedar varmt vatten, en matsked jäst, karamellfärg och väteperoxid, lite diskmedel och tomma flaskor – booom, så har du ett hemmagjort dildo-kaos!”

Mamman medger att hon är smått överväldigad över uppmärksamheten som bilden har fått. Miljontals människor har skrattat åt det hela.

– Jag tänkte faktiskt inte på det först, men nu kan jag inte se något annat (än att det ser ut att vara dildos på bordet), säger hon.

Snåla inte nu, tryck på DELA för att bjuda dina vänner på ett skratt i sommarvärmen!