Mamma tröttnar på att dottern vägrar gå upp – se nu lösningen när främling smyger in genom dörren

Alla vi som välsignats med barn har säkerligen upplevt att ungarna vägrar gå upp ur sängen. I tidiga år är det oftast de som är mest pigga och alerta om morgonkvisten, men framåt tonåren brukar de förvandlas till riktiga sjusovare.

Det kan emellanåt bli lite jobbigt – i synnerhet när man ska komma i tid till skola och andra aktiviteter. Många gånger kan det leda till onödig irritation och diskussioner som egentligen inte leder någonstans. Samtidigt är det ju lite som så att är man morgontrött, så är man.

Men en amerikansk mamma hade till slut tröttnat på att tjata på sin dotter att kliva upp om morgnarna. Varje dag var det samma tjafs och hon fick alltid säga till flera gånger innan dottern sakta men säkert tog sig upp ur sängen.

Mamman kände att hon var tvungen att göra något åt det hela, men samtidigt respekterade hon ju att dottern behövde sin sömn och var morgontrött, så lösningen fick bli något roligt som man kunde skratta tillsammans åt i efterhand.

Är med i radio

Att ge dottern en tankeställare, men på ett skojigt sätt – det fick bli lösningen.

En helt vanlig vardagsmorgon, när dottern skulle upp till skolan, valde mamman att sätta in stöten. Det krävde lång planering och flera telefonsamtal innan arrangemanget kunde gå av stapeln, men till slut så var det dags.

Det slutade i en väckning som den här dottern aldrig någonsin kommer att glömma. Ni får se själva vad som hände, jag ska inte avslöja för mycket – men jag kan säga som så att de skrattar och kramar om varandra i slutet av klippet, så ni som tycker att det här är lite taskigt kan andas ut.

Mamman säger också till dottern att om det inte blir bättring vad gäller att kliva upp om morgnarna så kommer samma procedur att upprepas varenda morgon i hela 5 veckor framöver.

Flickan verkar dock verkligen ta det här på helt rätt sätt! Jag tycker att det är riktigt härligt!

Flickan blir alltså väckt av en orkester i sovrummet och får sedan dessutom prata i telefon med den lokala radiokanalen. ”Jag får nog ta och köpa ett par öronproppar”, säger hon angående mammans ord om att det här kan komma att upprepa sig.

Det här kanske vore något för fler föräldrar att ta efter? Snåla inte nu, DELA vidare detta till alla behövande föräldrar där ute!