Mamma tröttnar på att lata sönerna aldrig fäller upp toalettringen – nu hyllas smarta lösningen av hela nätet

Att få barn beskrivs av nästan alla föräldrar som det bästa som hänt i livet. Man får se små kopior av sig själv som så småningom växer upp och blir helt egna människor.

Men småbarnsåren är tuffa, det kan nog alla skriva under på. Det är ett oändligt virrvarr av städande, plockande och diskande – framför allt om man har flera barn.

Just toaletten kan vara en sådan plats där det aldrig blir riktigt rent om man har flera ungar, känns det som. Därför är det heller inte så konstigt om man ibland ledsnar på att barnen inte gör som man säger, trots att de vet hur man ska göra.

Cathy, en mamma till flera pojkar, tröttnade på att hennes söner aldrig fällde upp toalettlocket – men kom då på en briljant idé som nu hyllas av tusentals.

Att hålla rent efter sig är inte barns bästa förmåga, det är vi nog alla överens om. Oavsett hur mycket man tjatar, bönar och ber så måste man allt som oftast plocka upp eller göra rent efter.

Fällde aldrig upp ringen

Har man dessutom söner är det nästan ett heltidsjobb att få dem att fälla upp och ned toalettringen efter att de kissat.

Cathy, som bor i USA, blev helt enkelt trött på att hennes söner aldrig fällde upp ringen när de använde toaletten, trots att de mycket väl vet hur man gör och trots att Cathy tjatade på dem.

Bildkälla: TikTok

Men då fick Cathy en briljant idé, som nu hyllas av tusentals föräldrar världen över.

”När du bor med pojkar…”

I ett klipp, som Cathy laddat upp på appen TikTok kan man se hur hon fäster en 20-dollarssedel på undersidan av toalettringen, för att på så vis kunna kontrollera om sönerna gör som hon säger.

Bildkälla: TikTok

Om ungarna verkligen lyfter på ringen, så ser de sedeln och tar den med största sannolikhet.

Bildkälla: TikTok

”När du bor i ett hus fullt av pojkar och varenda en hävdar att de lyfter på toalettringen. Nu får vi se!” skrev Cathy bredvid klippet.

Här kan du se hela det briljanta knepet!

@cathymarie88

Don’t worry Karen the money is in a sealed bag!! inspo from @chrissy.j.xx #mumsoftiktok #momsoftiktok #familylife #mumlife #boymomproblems

♬ Don’t Rush – Zainab Hassan

Hyllas av tusentals

Tydligen är det inte bara Cathy som har problem med toalettringen och sina söner.

I skrivande stund har klippet, som laddades upp den 22 juli i år, setts av över 2,7 miljoner människor och nästan 300 000 personer har gillat mammans klockrena knep!

Smart va? Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får lära sig det här tricket!