Mamman säger ”jag älskar dig” till 1-åriga dottern, oväntade svaret får nu hela nätet att skratta

Den starka kärleken mellan föräldrar och barn är något alldeles speciellt. Man följs åt sida vid sida genom livet – och framför allt för mamma och pappa är det otroligt spännande att se hur den lilla bebisen sakta växer till att bli en mer vuxen, självständig människa.

Att betrakta sina ungars utveckling är väldigt fascinerande – och det är lätt att känna stolthet när ens son eller dotter utvecklas och når nya mål. Det kan nog alla som blivit förälder skriva under på.

Att sitta upp, lära sig gå, äta själv, gå på toa, börja cykla och simma. Det finns massvis av olika milstolpar i ett barns uppväxt – och sådant är alltid underbart att få uppleva. För alla föräldrar.

Mamman Kate älskar naturligtvis sin 15 månader gamla dotter över allt annat på denna jord. Det vill hon så klart påminna sin lilla flicka om, så ofta som det bara är möjligt.

Miljontals visningar

Om mamman får höra något tillbaka? Verkligen! Dotterns urgulliga kontring värmer nu hela nätets hjärtan! Det är verkligen inte vilket svar som helst som 1-åringen ger!

Kolla nu in det underbara klippet här nedanför! Hela 7 miljoner människor har redan gjort det!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/1ctP9cLRbnE” /]

Visst blir man på bra humör av detta ögonblick? Gilla & dela gärna om du håller med!