Mammans klockrena ”revansch” – 10 år efter porträttet från dottern

Något som många småbarn tycker om är att rita och måla. Det är dessutom bra träning för dem vad gäller utveckling av kreativitet och fantiserande.

Som förälder till en liten unge har nog de flesta varit med om att få en teckning som man givetvis berömmer – även om det kan vara rätt svårt att tyda vad den faktiskt föreställer.

Skräcken är väl att ens son eller dotter får för sig att måla ett porträtt av en själv. Då finns risken att det framkommer vad de verkligen tycker karaktäriserar ens yttre – och det behöver inte alltid vara så tacksamt eller glädjande att se.

Självfallet är det dock en gåva som värmer ens hjärta!

Bild: PxHere

En underbar bild på det här ämnet tar nu internet med storm. Det är en mamma som på forumet Reddit, under namnet 10fletcher, lagt ut en bild som får tusentals att skratta.

Inte så smickrande porträtt

För 10 år sedan målade hennes då unga dotter Mia en teckning som flickan senare gav till sin älskade mor, skriver Unilad.

Porträttet var givetvis hjärtevärmande, men kanske inte så himla smickrande.

Så här såg det ut!

Bild: Reddit

Nu när det gått ett decennium hade mamman rotat fram den där gamla målningen – och gjorde då den lite roliga noteringen att inte mycket hade förändrats över 10 år.

Det var nästan så att hon kunde känna igen sig själv i dotterns teckning.

Men för att göra den än mer realistisk sminkade mamman sig för att bli så lik kvinnan i porträttet som möjligt. En klockren kontring så här 10 år senare, helt enkelt – och man måste bara älska hur hon bjuder på sig själv!

Bild: Reddit

Det enorma och tandrika leendet, de exceptionellt tydliga ögonfransarna, de enorma ögonbrynen och det svallande håret. Ja, det är ju faktiskt nästan på pricken likt!

Bild: Reddit

Den 10 år gamla teckningen kommer garanterat finnas kvar i det här hemmet – och vem vet, den här mamman har kanske hittat sitt nya favoritutseende!

Hon bjuder i alla fall på sig själv på ett underbart sätt – och sådant här kan man aldrig få för mycket av!

Här är några andra ”fina” målningar från små barn

En dotter ritade av sin mamma när hon duschade…

Bild: Facebook

Det här ska föreställa en bror som leker med sin kanin…

Bild: Facebook

Dottern målade en rosa kaktus – det ser väl inte ut som något annat…?!

Bild: Facebook

7-åringen som försökte rita en luftballong…

Bild: Facebook

Visst blev man på bra humör av de här bilderna? Tryck på dela-knappen om du håller med, så att fler föräldrar får se det här!