Mannen misstänker familjens katt när frun plötsligt blir gravid – då tittar han närmare i lådan med kondomer

Husdjur ger oss otroligt mycket glädje, men de kan också ställa till med galenskap.

Fråga bara pappan som inte fattade något när hans fru plötsligt blev gravid, men snabbt så riktades misstankarna mot att familjens katt hade ett finger med i spelet.

Paret ville visserligen ha tillökning, men först om lite längre tid – när pandemin avtagit och mamman fått återhämta sig efter sin första födsel.

Husets misse hade dock andra planer, skriver Ladbible.

Det är på internet-forumet Reddit som en pappa berättat om den otroliga händelsen – som nu nått miljontals och blivit omskriven av flera stora medier. Han inleder med att konstatera att familjens katt är ett sant geni.

Bild: Reddit

”Han är smartare än vår 1-åring”, skriver mannen och motiverar det hela med att den lille sötnosen tar sig in överallt. Stängda lådor, skåp och rum hindrar aldrig familjens pälsboll som lärt sig hur han ska komma åt det han vill ha.

”Vi kan vakna om morgnarna och märka att varenda skåpdörr i köket är öppnad”.

Tänkte avvakta med att andra barn

Mannen och hans fru fick ganska nyligen sitt första barn. Därefter började mamman ta P-piller igen, men de fick henne att bli illamående. Kondomer fick således bli lösningen, för man ville vänta med att skaffa ett andra barn.

”Mitt första misstag var att förvara kondomerna i samma låda som våra bomullstopps. Katten älskar nämligen att leta reda på sådana och ha sönder dem. Han måste ha sett när jag lade ner bomullstopps i den lådan för inte ens en timme senare kom jag in och möttes av en hemsk scen med tuggade plaströr, söderriven bomull och kondompapper runt lådan”, skriver pappan.

”Jag tänkte inte mer på det då, utan städade bara upp oredan, slängde de trasiga toppsen och lade tillbaka kondomerna i sin förpackning.”

Bild: Flickr

Senare samma kväll blev det mys i sängkammaren. Mannen rusade in i badrummet för att hämta en kondom i mörkret – utan en tanke på vad som hänt tidigare under dagen. Det skulle slå honom först ett par veckor senare när det visade sig att frun var gravid igen.

Man förstod ingenting och tog flera tester – alla var positiva.

Tittade i lådan med kondomer

Då kom mannen på vad som hade hänt den där dagen i badrummet. Han gick dit och började studera kondomerna mer noggrant. Så gott som alla hade tydliga riv- och bitmärken. Det tog alltså inte lång tid att räkna ut hur det hela hade gått till.

Katten hade självfallet gjort hål i kondomen som användes samma kväll.

Bild: Wikimedia Commons

Pappan avslutar sitt inlägg med att poängtera att familjen givetvis är överlycklig angående den kommande tillökningen. Man hade bara inte väntat den så snart. Hädanefter kommer han dessutom att ha kondomerna på en betydligt mer kattsäker plats.

Jag tycker att den här berättelsen är både rolig och söt. Saker och ting händer i livet som man inte kan kontrollera och även om den här lyckliga mamman och pappan nu får ett till barn lite tidigare än man hade tänkt, så är det viktigaste att alla mår bra.

Så verkar det ju dessutom vara – men vilket busfrö till katt som såg till att det kommer ett nytt barn till världen. Vem vet, kanske ville han ha ytterligare en liten kompis att leka med!

Tryck nu på dela-knappen för att sprida den här underbara berättelsen!