Martin överraskar gravid flickvän med ny barnvagn – då går det helt åt skogen

Göteborgaren Martin överraskade sin gravida flickvän genom att köpa en sprillans ny barnvagn.

Det uppskattades dock inte – över huvud taget.

Han tvingades i stället försöka sälja vagnen på Blocket, vilket fått tusentals föräldrar att vika sig dubbelt av skratt.

– Flickvännens min var obetalbar och svaret var att vagnen skulle tillbaka direkt, säger Martin till GT.

En klockren Blocket-annons från en uppenbart besvärad och besviken man från Göteborg fick för en tid sedan tusentals svenskar att skratta högt. Det gällde ett aningen förhastat barnvagnsinköp som inte alls fick som förväntat.

Blev en misslyckad överraskning

Martin valde ut – och betalade för – barnvagnen helt utan sin gravida flickväns vetskap. Det hela skulle bli en överraskning – men det gick inte hem över huvudet taget. Den fina gesten uppskattades inte alls.

Därför tvingades Martin att sälja vagnen – omgående.

Bild: Blocket

”Helt ny vagn, inte rullat en meter, den dög tydligen inte här hemma. Färgen är skitsnygg i grön melerad men tydligen ville ”vi” inte ha den färgen. ”Vi” vill tydligen ha en buffalo i svart med någon ny form av bälte. Så har du en sådan så byter vi gärna!”

Med ”vi” så menar Martin alltså den blivande mamman i hemmet. Han skriver vidare:

”Tydligen så ska man själv inte ta beslut om att överraska med en ny barnvagn till någon som vet vad hon vill ha. Får skylla mig själv! Det är en liggdel, sittdel, någon adapter till bilbarnstol som ingår.

Annonsen gjorde succé på nätet

Någon form av åkpåse eller liknande var det också, allt som standard helt enkelt. Kom och köp denna nu så det blir frid i hemmet.”

Det blev, med andra ord, ingen lyckad överraskning – och Martins ärliga, men också roliga, annons kom att diskuteras hejvilt på nätet.

”Haha, har ni sett denna annonsen. Stackars som bara skulle överraska. Så fel det kan bli”, skrev till exempel en mamma på Facebook.

Barnvagnen på bilden är inte samma som i annonsen. Bild: PxHere

Många undrade om annonsen var på riktigt – och jodå, så var det. Mamman Cicci var till och med delaktig i det hela.

– Det har plingat till i mobilen nästan oavbrutet sedan den (annonsen) kom upp och tyvärr har den även fått negativ uppmärksamhet då folk har skickat riktigt elaka kommentarer om tjejen. Hon och jag var helt överens om att skriva den, säger Martin till GT.

Bjuder verkligen på sig själv

Vagnen var, trots många svar och att den i nyskick såldes för 3 000 kr under vad man köpt den för, inte speciellt lättsåld.

– Många tror att den är på skämt och att vagnen inte finns, vilket den självklart gör.

Jag älskar människor som bjuder på sig själva, vilket Martin verkligen gör i den här annonsen. Härligt att även flickvännen var med på ett hörn! Hoppas att vagnen såldes, att det gick bra med barnet och att det blev fridfullt i hemmet!

Tryck nu på dela-knappen om du också gillade Martins underbara annons!