Nybliven pappa ska klä bebisen – men pinsamma misstaget får föräldrar världen över att skratta högt

Nybliven pappa ska klä bebisen – men pinsamma misstaget får föräldrar världen över att skratta högt

Att få barn är underbart på alla sätt och vis, men innebär också väldigt många utmaningar. Vakna nätter och byta blöjor, till exempel. Just blöjbyten är inte helt enkelt om man inte gjort det tidigare.

Den här pappan skulle byta på sin 10 veckor gamla son så tyckte han att bebisens dräkt hade en helt briljant design.

Han märkte att det ju fanns ett praktiskt litet hål avsett för blöjbytande samt passande vantar så att sonen Lenny inte skulle kunna klia sig.

Men när mamman, Gemma Louise Davis, senare såg den lille pojken i sin outfit så kunde hon inte sluta skratta. Hennes bild har fått enorm spridning på nätet samt både gillats och delats av hundratusentals.

Pinsamt misstag

Håll med om att lösningen är finurlig!

Så här skrev mamman till fotot:

”Min man gjorde vår 10 veckor gamla bebis redo för sängen. Jag gick ner för trapporna och hittade honom klädd detta. Min man sa att han tyckte att Lennys body hade en fantastisk design, eftersom den hade ”vantar som hindra för att han kliade sig” och ”enkel öppning för blöjbyten”.

Förlåt, men jag kunde inte sluta skratta! Han var helt oförstående till att bodyn faktiskt var upp och ner och dessutom så allvarlig i sitt svar. Jag är så himla nöjd över att jag lyckade få det här på bild.”

My husband got our ten week old baby dressed for bed- I came downstairs to find him dressed like this! My husband said…

Posted by Gemma Louise Davies on Saturday, August 1, 2015

Inte helt enkelt

Det här är ju faktiskt helt underbart och jag kunde inte låta bli att dela vidare det här till alla föräldrar som jag känner.

Snacka om klockrent bevis på att det här med föräldraskap inte alltid är helt enkelt.

Det här blev nog ett roligt minne för livet för den här familjen! Speciellt nu när det blivit en världssuccé!

Jag tycker att detta var helt underbart! Dela nu gärna vidare om du håller med, så kan du bjuda andra föräldrar på ett gott skratt i dag!