Pappa anar inget när han rensar löv i trädgården – men se nu skräcken när han inser vad som döljer sig i högen

I alla lyckliga familjer kan man skämta och skoja med varandra.

Som liten spelade jag alltid mina föräldrar olika spratt tillsammans med mina syskon – och det är sådana minnen man minns tillbaka på med glädje.

Det kommer säkerligen pappan i det här underbara klippet också göra en dag – efter att chocken väl lagt sig.

Vill man skrämma någon så är det läge att passa på när personen arbetar ute på tomten. Då är man ofta inne i sin egen värld eller har hörselkåpor på sig. Så resonerade garanterat barnen till pappan i den här härliga familjen.

Går fram till största lövhögen

De verkar vara riktiga busungar – och ville den här dagen spela farsan ett spratt.

Han var ute och rensade i trädgården med sin lövblås och anade inte att något var på gång. Mamma hade dock ett finger med i leken och stod redo med kameran.

Bild: Youtube

Till slut tar sig mannen, som har hörselkåpor på sig, fram till den största högen med löv på hela tomten. Han börjar blåsa på för fulla muggar och är inne i sin egen lilla värld – men plötsligt uppenbarar sig något som han aldrig hade kunnat föreställa sig.

Slutar med härliga skratt

Chocken blir så kraftig att han ramlar bakåt. Kolla nu själv in varför här nedanför!

Det var alltså barnen som hade gömt sig i högen av löv för att skrämma livet ur pappa. Ihop med mamma hade man kommit på det här hysset och det blev verkligen en fullträff.

Också lite taskigt, så klart, men man måste ju få jävlas lite emellanåt.

Bild: Youtube

Det hela slutade dessutom med ett gott skratt för alla – även pappan – och det blir garanterat något att minnas tillbaka på för samtliga.

Visst är det helt underbart att skoja inom familjen? Jag blev i alla fall på lysande humör av det här roliga klippet! Tryck nu på DELA-knappen om du håller med, så kan bjuda dina vänner på ett extra skratt i dag!