Pappa ertappar sonen när han smyger ut mitt i natten – gillrar klockren fälla som lär grabben en läxa för livet

Ungdomar kommer alltid att vara ungdomar, oavsett vilken generation man är född i. Det hör helt enkelt ungdomen till att tänja på föräldrarnas gränser. Som förälder är man oftast beredd på detta, speciellt när barnen börjar komma upp i tonåren.

Det gäller då att hitta sätt att hantera ungarnas små uppror, vilka de än må vara, som lär dem en liten läxa. Att bli arg och skrika på barnen kan ibland få motsatt effekt, därför gäller det att vara lite kreativ.

Som den här pappan till exempel. Hans noterade att hans son brukade smita ut om nätterna genom ett fönster. Men istället för att skälla på sonen och ge honom utegångsförbud valde han en annan – mycket roligare – väg.

Det är brittiska The Mirror som rapporterat om den är roliga pappan, som nu blivit en snackis över hela nätet efter hans klockrena ”revansch” på sin son.

Smet ut för att vara med kompisar

Sonen hade lagt sig till med ovanan att smita ut genom ett av husets fönster för att umgås med sina kompisar nattetid. Samma kompisar brukade sonen även ta med hem samma väg senare under natten.

Pappan tänkte såklart inte låta detta gå obemärkt förbi, men istället för att skälla ut sonen inför alla hans vänner tänkte han ut en listig plan.

Han väntade en natt på att sonen skulle ge sig av, vilket han också gjorde. Därefter klev han upp och satte upp rörelsesensorer runt det fönster sonen brukade använda, som i sin tur kopplades till en kamera i rummet. Han ställde också in en högtalare som kopplades till sensorerna.

Sonen fryser till is

Sedan var det bara att vänta på att sonen med följe skulle komma hem, och några timmar senare gick sonen rakt i fällan.

Bildkälla: TikTok

När sonen och hans vänner började klättra in genom fönstret tändes lamporna i rummet, och högtalaren läste upp ett meddelande för sonen och hans oinbjudna sällskap:

”Hej Jesse. Nästa gång du vill gå ut behöver du inte klättra genom ett fönster med alla dina vänner. Hoppas du hade kul, mår bra och att du inte sket på dig när jag började prata. Jag kommer att lägga upp det här på TikTok, tack för innehållet!”

Se klippet här nedanför:

Hyllas av miljoner

Sonen reagerar först med att slå ut med armarna uppgivet, men vänder sig sedan mot kameran och ger sin far långfingret, innan han också tillägger ”jag älskar dig.”

Pappan lade mycket riktigt ut klippet på TikTok, där det på bara några dagar har setts över 13,5 miljoner gånger.

Vissa har kritiserat klippet för att sonen svär åt sin pappa, men enligt pappan är det bara så de pratar med varandra i den familjen.

Vilken klockren pappa – sonen lär tänka sig för både en och två gånger innan han smiter ut samma väg igen!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!