Pappa filmar när dottern börjar krypa för första gången, men se nu hundens underbara reaktion

Något av det mest fascinerande som finns är att följa en bebis utveckling. Först till barn, vidare till ungdom – och sedan till vuxen. Det går givetvis även att se det i mindre steg. Ett av de första målen för en förälder är att få se sitt barn krypa för första gången.

Men det kan tydligen engagera fler än bara människorna i huset. Det är det här klippet (nedan) ett underbart bevis på!

Jag minns när jag själv blev förälder för första gången. Hela tiden fick man följa dotterns utveckling. Under en period kändes det som att hon tog framsteg varenda dag – och det är verkligen fascinerande att följa.

När man har djur under samma tak som en bebis så blir de ofta bästa vänner och lyckas skapa speciella band till varandra. Det är mysigt att följa och kan många gånger leda till att barnet får ta visst ansvar under en tidig ålder.

Youtube

Nåväl – att lära sig att krypa är ett av de första motorikmålen för ett barn. När det väl sker brukar det infinna sig en viss glädje i hemmet.

Föräldrarna i det här klippet anade att det var på gång – och satte på kameran när deras dotter låg på golvet brevdid deras hund. Och plötsligt började hon krypa. Kanske inte fullt ut, men i alla fall nästan.

Se nu hundens underbara reaktion när även hon märker vad som hänt!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/b5e7PziERKA” /]

En liten hund-puss som belöning! Wow! Verkligen supermysigt!

Dela gärna om du också fick ett leende av det här klippet!