Pappa och 2 döttrar rusar plötsligt ut i vardagsrummet, men titta nu när han vänder sig om

Pappa och 2 döttrar rusar plötsligt ut i vardagsrummet, men titta nu när han vänder sig om

Det finns många olika åsikter kring hur man är en riktigt bra pappa. Men att man ser till att ens barn har roligt och trivs vid stora högtider kan vi nog vara överens om är en grej som en riktig kanonfarsa ska försöka bidra till.

Och nu i julas undrar jag om inte pappan i klippet nedan tog hem titeln ”årets far”. Hans dans tillsammans med sina 2 döttrar är helt underbar – och hela nätet jublar nu åt hans rappa steg på vardagsrumsgolvet!

Det är Steve Haddad från Michigan i USA som blivit en jättesuccé på nätet under de senaste veckorna. Det var under julafton som han och de 2 döttrarna bestämde sig för att överraska släkt och vänner genom att bjuda på en intränad dansuppvisning.

Och det här är något utöver det vanliga!

Den här pappan visar verkligen sina 2 flickor hur man är självsäker och bjuder på sig själv. De dansar till Beyoncés hitlåt ”Single Ladies”. I original-musikvideon är superstjärnan iklädd en tajt ”body” – och det är givetvis då Steve Haddad också! Det här är en far i vår smak!

Över 30 miljoner visningar

Hans fru tog upp sin mobil och filmade det hela – och över 30 miljoner har redan sett det här underbara klippet! Vissa delar av pappans koreografi är verkligen helt klockren!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/-ee5g1NP594″ /]

DELA nu om du fick ett leende på läpparna!