Pappa och 2 döttrar rusar ut i familjens vardagsrum – klockrena dansen får hela nätet att skratta

Det finns många olika tankar och åsikter om vad som gör en till en riktigt bra förälder. Att man ser till att ens barn är trygga är nog det vanligaste svaret, ett annat kan vara att man låter dem ha roligt och trivas vid större högtider.

Det är nog en aspekt som man inte ska underskatta, även om det så klart inte får gå till överdrift.

Väljer man dock, som vi, att fokusera på det positiva så undrar jag om den här pappan (nedan) inte tar hem titeln som ”Årets far” då han i julas bjöd på en sanslös show.

Det hela gjordes tillsammans med hans döttrar – och deras oslagbara dans i vardagsrummet har nu fått så gott som hela nätet att jubla.

Det här verkar vara en helt fantastisk familj!

Pappan heter Steve Haddad och bor i den amerikanska delstaten Michigan. Han har under det senaste året blivit en riktig internetsensation efter att han och hans 2 döttrar valde att överraska släkt och vänner med en speciell dans på julafton.

Den var så klart intränad – och är helt klart något utöver det vanliga!

En far i vår smak

Pappan visar verkligen sina flickor dels hur man är självsäker och dels bjuder på sig själv. Det går ju faktiskt utmärkt att kombinera! De uppträder till Beyoncés stora hit ”Single Ladies”. I originalmusikvideon så är världsstjärnan iklädd en tajt ”body” – och då ska Steve, så klart, inte vara sämre.

Youtube

Det här är verkligen en pappa i vår smak – vilken showman!

Mamman i familjen tog genast upp mobilen och började filma det hela – och klippet har setts över 35 miljoner gånger. Vissa delar av Steves koreografi är verkligen helt klockren och släkten fick sig nog en rejäl chock!

Kolla nu in den underbara videosnutten!

Visst fick man ett leende på läpparna? Tryck nu på dela-knappen om du håller med, så kan du sprida lite extra glädje till dina nära och kära i dag!