Pappan blir orolig när tonårsdottern klär sig i korta shorts – klockrena kontringen hyllas nu över hela nätet

Sommaren är alltid lika efterlängtad varje år, men är det något som får stryka på foten när värmen kommer så är det modet.

Linnen, sandaler och andra slarviga plagg åker otvättade fram ur garderoben, men man förlåter mycket när vädret är fint.

På senare år har man dock sett en trend i att plaggen blir allt mindre. Linnena döljer knappt det de ska och shortsen man ser lämnar väldigt lite åt fantasin.

Att som förälder se sina barn klä sig i allt mer vågade plagg kan orsaka en hel del oro, men det finns flera sätt att hantera detta på.

Hårda regler och utskällningar är en väg att gå, men brukar allt som oftast få motsatt effekt. Därför valde pappan Jason Hilley att hantera sin tonårsdotters nya, vågade stil på ett helt unikt sätt.

Det är sajten Unilad som skriver om den kreative – och briljante – pappan Jason Hilley.

Extremt korta shorts

Jeansshorts är ett av de mest populära plaggen, precis som sitt längre syskon är jeans väldigt slitstarkt och användbart.

Det passar dessutom till det mesta, men på senare år har shortsen blivit väldigt korta, gärna så att man kan se nedre delen av rumpan.

Vad man har på sig är självklart upp till var och en, men när pappan Jason Hilley fick se sin dotter Kendalls nya shorts, tyckte han att de verkligen var i kortaste laget.

Istället för att helt sonika förbjuda tonårsdottern från att bära shortsen, valde Jason att gå en annan väg för att få Kendall att förstå hur gräsliga shortsen verkligen var.

Modevisning i dotterns rum

Jason, som bor med sin familj i Florida, får klassas som en riktigt skojfrisk pappa, valde helt enkelt att köpa sig ett eget par av de extremt korta shortsen.

Bildkälla: Facebook

Iförd sina nya shorts gled sedan Jason in i dottern Kendalls rum för en liten modevisning.

Miljontals skrattar åt pappan

Hela modevisningen, inklusive dottern Kendalls obetalbara reaktion, fångades naturligtvis på film av en familjemedlem.

Bildkälla: Facebook

Det otroligt underhållande klippet laddade Jason sedan upp på Facebook, där det gjort enorm succé.

Över 55 miljoner människor har nämligen sett klippet, och när man ser det är det inte svårt att förstå varför.

Se hela klippet här nedanför!

Man kan väl lugnt säga att den här pappan valde ett av de roligaste sätten för att bevisa hur hemskt det är med för korta shorts!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se detta!