Pappans klockrena hämnd – efter döttrarnas hyss i karantänen

Många blir rastlösa av att sitta instängda i karantän.

Den brittiske komikern Liam Schewitz och hans två döttrar är några av dem. Flickorna, som varit hemma från skolan, hade spenderat massvis av tid på att lura sin pappa på olika sätt – och därför bestämde han sig för att slå till med en stenhård revansch.

Det blev en otrolig succé, skriver The Mirror.

Frankie, 8, och Millie, 11, hade ställt till med olika hyss och spratt hemma under karantänen i England. Till slut bestämde sig pappa Liam – som jobbar som både försäljare och komiker – för att kontra.

Bild: Twitter/@sentientbomb

Hur mycket skit som helst kan man ju inte behöva ta, tyckte han.

Kom ett brev från regeringen

Så plötsligt kom det ett brev till familjen – från regeringen. I det stod det:

”Tack för allt du gjort än så länge med att hålla dina barn hemma under karantänen. Tillsammans ska vi besegra viruset illa kvickt, så att allt kan återgå till det normala igen.

Tyvärr, så innebär det faktum att dina barn varit hemma från skolan att de troligen missat över 50 dagar av studietid när de väl är tillbaka.

Jag vill därför ta tillfället i akt att försäkra er om att era barns utbildning inte kommer att försämras eller hindras av pandemin.

På grund av det här så kommer vi, när skolorna öppnar igen, ta igen förlorad tid genom att inte bara låta era barn gå i skolan från måndag till fredag, utan även ha obligatorisk skolgång under lördagar och söndagar under de första sex månaderna. Det finns även möjlighet att förlänga den perioden om det skulle behövas.

Tack för ert stöd. Tillsammans ska vi besegra pandemin.

Med vänlig hälsning,

Boris Johnson”

Brevet från Storbritanniens premiärminister, som Liam givetvis visade för sina döttrar, skapade enorm panik där hemma.

Hyllas av föräldrar på nätet

Flickorna ringde omgående till sina vänner för att berätta om de hemska nyheterna – att de inte skulle ha lediga helger på minst ett halvår.

Till slut, efter lite efterforskningar, listade Frankie och Millie dock ut att det var deras pappa som egentligen hade skrivit brevet. Då kunde alla skratta gott åt det hela, men det blev helt klart en kontring som slog till med full kraft.

Liam delade det hela på sociala medier och inte bara hyllades det roliga initiativet – en del föräldrar i England tog efter blåsningen. Barn ska ha gråtit, skrikit och fått panik över det trista beskedet. Tur då att det hela bara var ett skämt.

”Det här är helt genialiskt”, skriver en förälder.

Vad tycker du om detta? Roligt eller elakt? Tryck nu på dela-knappen så att fler föräldrar får se det här. Vem vet, snart kanske det kommer liknande brev lite här och var från Stefan Löfven?!