Pappans klockrena svar – när dottern ber honom köpa bindor

Även om man står sina föräldrar väldigt nära, så vill man kanske inte dela med sig av precis allting. För somliga är sådant där dock tuffare än för andra.

Twitter-användaren Niamh står sin far otroligt nära – därför var det en självklarhet att höra av sig till honom när hon var fast på jobbet, men akut behövde nya bindor.

Pappans svar bevisade dock att han inte hade stenkoll på läget, men ändå menade väl – och nu får SMS:et till dottern tusentals människor på nätet att vika sig av skratt.

Det hela är bedårande och roligt på en och samma gång!

Pappans underbara svar

Niamh var alltså fast jobbet – och skulle inte komma därifrån innan alla butiker hade hunnit stänga.

Bild: Twitter/@niamhpemx

Plötsligt kom mensen och därmed behovet av bindor. För att rädda upp situationen så skickade hon ett SMS till sin älskade pappa.

”Kan du fixa bindor till mig innan butikerna stänger tack”, skrev dottern, vilket hon delat med sig av på Twitter.

Efter en kort stund kom pappans svar. Han stod framför hyllan med bindor, men var lite konfunderad kring utbudet. Det fanns ju fler än en sort att välja på. I synnerhet de olika färgerna verkade få pappan att grubbla. Därför svarade han:

”Svarta vinbär eller lime?”

Även om det givetvis blev knasigt här, så får man försöka sätta sig in i pappans situation. Det var kanske första gången han köpte trosskydd – och de tydliga färgerna på paketen med bindor kan ju kanske få en att tro att de har olika dofter. Vem vet exakt hur han tänkte?

”Låter som en legendar”

Reaktionerna var dock både många och underbara.

”Sådana här pappor är de bästa”, skriver en person.

”Jag har tre döttrar på sju år, 5 år och 20 månader. Självklart kommer jag någon gång att vara i affären för att handla bindor åt dem. Din pappa låter som en legendar”, menar en annan.

Det var dessutom en hel del som undrade vilken variant Niamh valde.

Med en bild på det lite rosa-lila paketet svarade hon: ”Svarta vinbär!”

Somliga tyckte dock det var lite konstigt att den unga kvinnan bad sin pappa att köpa den här typen av produkt till sin dotter. De avfärdades dock med ett klockrent svar:

”Han har bara levt med kvinnor i hela sitt liv – min syster, min mamma, hans syster och hans mamma. Sedan har jag inte bil, inte min mamma heller – och det är faktiskt 2019, inte 1969”, skrev Niamh, vars kontring möttes med massvis av beröm.

Här kan du läsa om en liknande berättelse – men då var det en pojkvän som begick ett pinsamt misstag.

Tycker du också att det här var en rolig händelse? Både Niamh och hennes pappa verkar ju faktiskt helt underbara – och förtjänar att hyllas! Tryck nu på dela-knappen här nedanför om du håller med!