Pinsamma detaljen – i SMS:et till föräldrarna: ”Är skräckslagen”

Det finns mycket man kan berätta om och delge sina älskade föräldrar.

Detaljer om ens sexliv? Nja, sådant där håller man nog gärna för sig själv. Under tonåren kan det till och med vara en kamp för att mamma och pappa inte ska få reda på vad man sysslar med i ensamheten – eller med en partner – på sitt rum.

När paret Kelsey och Elliot, som båda visserligen är över 20 år, var på utlandssemester så ville man en dag skicka iväg en fin bild till Kelseys föräldrar för att visa hur härligt man hade det.

Såg ”snuskig” detalj i bilden

De tog en fin bild tillsammans på hotellrummet när man höll varandra i händerna – och utan att studera fotot i detalj, så skickade man sedan iväg det till flickvännens mor och far.

Bild: Twitter/@_k3lsxo

Snart skulle svaret komma – och det var inte alls vad man hade väntat sig.

”Pappa säger att bilden är fin, härlig Durex-flaska…”, skrev mamman.

Vad var det föräldrarna hade sett i bilden? Jo, glidmedlet som stod nedanför spegeln.

22-åriga Kelsey försökte dock bortförklara det hela.

”Det är Elliots kräm för hans knä!”.

Bild: Twitter/@_k3lsxo

Men föräldrar lurar man inte så enkelt.

”Pappa zoomade in…”, blev svaret.

Bjuder på sig själv

Nu var det bara att ge upp för det unga paret.

”Elliot är skräckslagen!”, medgav Kelsey och lade till massa skratt-emojis.

Hur ska man då sammanfatta det hela? Jo, paret begick ett misstag som råkade få med glidmedlet i bilden. Föräldrarna vad vaksamma och noterade tabben. Kelsey försökte då att bortförklara det hela med en liten lögn, men även den genomskådades av mor och far.

”Gjort är gjort”, tänkte nog Kelsey, för senare la hon upp det hela på sociala medier. Man måste ju faktiskt kunna bjuda på sig själv. Inte heller är det något fel i att använda sig av en produkt som glidmedel, men man kanske inte vill att ens föräldrar ska känna till det.

Tryck nu på dela-knappen så att dina barn, eller föräldrar, får se det här! Det kommer garanterat att uppskattas! Delad glädje är ju dubbel glädje!