Systrarna lurar lillebror att han blivit osynlig – 8-åringens reaktion får nu hela nätet att koka

Att lura nära och kära blir aldrig tråkigt. Speciellt inte när det handlar om oförargliga saker. Givetvis vill man inte att någon ska bli ledsen eller sårad, men såvida man snabbt reder ut sanningen så kan det få vara värt att se den första, genuina reaktionen.

Jag minns när min syster ringde och sa att hon vunnit 1 miljon på en trisslott. Jag blev nästan helt galen – både av lycka och avundsjuka, innan hon avslöjade att det egentligen handlade om en vinst på 30 kronor.

Sådant där tycker jag man får bjuda på. Herregud, vi har alla gått på en sådan där nit någon gång – och livet är för kort för att gå runt och sura kring småsaker.

På senare tid har det blivit en trend på nätet att lura nära och kära eller en kompis för att sedan filma reaktionen. Mer specifikt gäller det att få personen i fråga att tro att hon eller han har blivit osynlig. Det kräver dock vissa förberedelser.

Systrarna Jocelyn och Julissa gav sig den på att lura 8-åriga lillebrodern Ezequiel – och man lyckades på ett sätt som nu fått klippet att spridas som en löpeld på nätet.

Tittar på bilden ihop

Flickorna berättade för honom att man genom att sätta sig under en filt och säga en viss ramsa kan få personen under att bli osynlig för en stund. Pojken gick med på att testa detta, vilket ena systern filmade.

När skynket åker av så låtsas systrarna, så klart, att Ezequiel är helt osynlig. För att bevisa det hela tar Jocelyn en bild precis där lillebrodern hade suttit, men egentligen fortfarande sitter – och sedan tittar man på den tillsammans.

Unilad

Givetvis är 8-åringen snabbt framme för att kolla.

Unilad

Det briljanta då är att systrarna sedan tidigare tagit en bild på samma ställe, när Ezequiel inte var med. Jocelyn och Julissa hade kommit överens om hur hon skulle sitta och därför framstår det som att kameran inte fångar Ezequiel när man väl tar bilden tillsammans.

Alla skrattar efteråt

Pojken får då fullständig panik. Visst, det här kanske är lite elakt, men systrarna kan inte hålla sig för skratt. Snabbt efter att man slutade filma ska man dessutom ha berättat om det hela för lillebrodern och sagt att man faktiskt ser honom.

Unilad

De ska alla då ha fått ett gott skratt tillsammans, men pojkens reaktion är så genuint panikartad att det faktiskt är svårt att hålla skrattet tillbaka! Nu får klippet hela nätet att koka – dels av kärlek, dels av viss irritation. En del tycker att systrarna var lite elaka.

Samtidigt kunde ju till och med pojken skratta åt det hela i efterhand! Jag tycker att det hela var riktigt kul! Det ska dessutom vara så att lillebrodern är värst i familjen kring sådana här busstreck, så det kanske rentav var rättvisa som skipades.

Kolla nu in klippet själva!

Det här är på något sätt syskonkärlek när det är som allra bäst! De kunde ju alla skratta åt det hela efteråt, så ingen skada skedd! Snåla inte nu, DELA vidare om du fick dig ett leende!