Tvillingparet Wilma och Ludwig har olika pappor – här är osannolika förklaringen

Att få tvillingar när man skaffar barn är ofta en stor överraskning för alla inblandade. Helt plötsligt måste man köpa två av allting och man måste planera om mycket.

För 23-åriga Niffi Sjöberg innebar tvillingarna Wilma och Ludwig inte bara ett extra barn – tvillingarna har nämligen olika pappor.

– Jag hade nyligen gjort slut med mitt ex Jesper, och efter ett tag började jag träffa min sambo Jonatan, säger Niffi Sjöberg i TV3-programmet ”Unga mammor” enligt Expressen.

I TV-programmet ”Unga mammor” får tittarna bland annat följa Niffi Sjöberg, 23, och hennes liv med tvillingarna Wilma och Ludwig samt sambon Jonatan. Men det finns en detalj som gör familjens situation unik.

Tvillingarna har olika pappor

Tvillingarna Wilma och Ludwig har nämligen olika pappor. Pojkvännen Jonatan är pappa till Ludwig och ex-pojkvännen Jesper är pappa till Wilma.

– Jag hade nyligen gjort slut med mitt ex Jesper, och efter ett tag började jag träffa min sambo Jonatan. Efter ett litet tag till så upptäckte jag att jag mådde lite dåligt, så jag bestämde mig för att ta ett graviditetstest som visade positivt, förklarar Niffi i ”Unga mammor” enligt Expressen.

Bildkälla: Youtube

DNA-testade båda papporna

När det uppdagades att Niffi var gravid så förklarade hon situationen för både exet Jesper och pojkvännen Jonatan.

– Efter graviditeten så gjorde jag och Jonatan ett DNA-test på barnen och oss. Det kom tillbaka efter en lång väntan att Jonatan var pappa till Ludwig, men inte till Wilma. Då var det Jespers tur att testa sig, och det visade sig att han var pappa till Wilma, säger Niffi i ”Unga mammor”.

”Båda är glada”

Trots att det var nervöst på förhand så har den något annorlunda familjekonstellationen fungerat alldeles utmärkt.

Bildkälla: Youtube

– Det kändes kaotiskt, som att det skulle bli komplicerat. Att bolla med två olika pappor, och hur de skulle känna över det hela. Jonatan och Jesper var ändå glada över att de var pappor, men båda kände väl att det var lite lustigt. De var ändå glada, för de har ändå fått ett barn, säger Niffi i ”Unga mammor” enligt Expressen.

Bildkälla: Youtube

Vad härligt att alla kommer överens, trots att tvillingarna har olika pappor! Tryck nu på DELA-knappen för att hylla alla föräldrar!