Underbara klippet: Pappa och 2 döttrar bjuder släkten på oförglömlig dansuppvisning

Det finns massvis av olika åsikter, tankar och funderingar kring hur man är en bra far. Att man försäkrar att ens barn trivs med tillvaron och har roligt i livet kan vi nog enas om är viktiga saker som en kanonpappa ska försöka bidra till.

I samband med julen 2017, så tog en viss farsa hem den inofficiella titeln ”årets far” – i och med hans klockrena dans tillsammans med sina 2 döttrar.

Trion fick hela släkten att jubla – och miljontals människor på nätet att kolla in deras underbara show.

Pappans steg på vardagsrumsgolvet går verkligen inte av för hackor!

Den fantastiske och numera omtalade pappan heter Steve Haddad. Familjen bor i delstaten Michigan har sedan slutet av 2017 blivit en stor sensation på Youtube.

Dansar till Beyoncé

Det var på julafton som han och de 2 döttrarna beslutade sig för att man skulle överraska släkt och vänner med en intränad dansshow.

Bild: Youtube

Det blev något utöver det vanliga!

Bild: Youtube

Steve Haddad visar sina 2 bedårande flickor hur man genom att vara självsäker kan bjuda lite på sig själv. Trion uppträder till Beyoncés välkända hit ”Single Ladies”. I den riktiga musikvideon är världsstjärnan själv klädd i en tajt dräkt – och det är därför, självfallet, även Steve Haddad.

Bild: Youtube

Det här är en far i min smak!

Hans fru, tillika tjejernas mamma, tog upp sin mobil och filmade det hela. Nu, cirka ett och ett halvt år senare, har över 30 miljoner människor kollat in det klockrena videoklippet.

Jag kan sitta och kolla på det här i timmar! Helt underbart!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/-ee5g1NP594″ /]

Snälla, DELA vidare om du också fick ett leende på läpparna!