Underbart: 2-åringen börjar ”prata” med familjens hund – reaktionen charmar nu tusentals

Hundar och barn kan skapa otroligt starka band mellan varandra. Det är kanske ingen nyhet, men det är omöjligt att tröttna på att se ungar och vovvar utvecklas ihop – och dessutom ha roligt på vägen.

Vi vuxna är inrutade i våra livspussel, vilket kan kännas lite trist emellanåt – i synnerhet om man bevittnar lekfullheten och den genuina lyckan som kan bildas när barn och hundar leker och har kul.

Kolla bara in det här underbara klippet (nedan) som nu tar nätet med storm!

Det är 2-årigen Everlee och hanhunden Dude som varit så gott som oskiljaktiga sedan den lilla flickan kom till världen. De är helt enkelt bästa vänner – och umgås med varandra varenda dag. Deras starka band märks och syns på flera sätt.

Två underbara charmtroll

Siberian huskys är uttrycksfulla och livliga hundar – och Dude är absolut inget undantag.

De två vännerna kan dessutom ”prata” med varandra. Det går dock inte att förstå för oss andra – de har nämligen lite av ett eget språk. Det är i alla fall så det verkar.

Bild: Youtube/ViralHog

Everlee har epilepsi, vilket enligt The Dodo har försvårat hennes utveckling av talet – men tillsammans med Dude spelar det ingen roll. Han verkar nämligen förstå henne oavsett och förhoppningsvis kan det underlätta för flickan att ha en hundkompis att prata med.

Bild: Youtube/ViralHog

I det här bedårande klippet, som nu fått tusentals människor på nätet att skratta gott, får vi bevittna en minst sagt högljudd diskussion (så var redo att sänka ljudet en aning) de här två sötnosarna emellan!

Vilka charmtroll! Jag blir helt varm i hjärtat!

Vilka små charmtroll! Man kan verkligen inte få nog av småbarn och hundar! Tryck nu på dela-knappen om du håller med! Det här kan du ju inte låta dina vänner missa!