Underbart klipp: Morfar börjar skratta framför 2-årige pojken – reaktionen är helt fantastisk

De flesta av oss kan nog vara så gott som helt överens om att det mest smittsamma som finns är underbara skratt. En himla tur är väl det, för det finns ju inget som är härligare än när det liksom bubblar av lycka eller glädje i hela ens kropp!

Bara av att höra andra ha riktigt roligt så kan man bli på otroligt bra humör – och när någon brister ut i gapskratt i ens närhet är det ju svårt att inte dras med.

Jag minns flera gånger när man tillsammans med vänner haft riktigt roligt ihop – och det som får skrattsalvan att leva vidare är det faktum att de runt en inte kan hålla garvet tillbaka.

Ett helt fantastiskt bevis på hur smittsamt skratt kan vara är det här klippet (nedan) som fått över 3 000 gilla-markeringar på nätet. Det är en morfar som står mittemot sitt barnbarn, en 2-årig pojke – och rätt som det är brister mannen ut i skratt.

Om det är för att få lillen att ha roligt, eller om morfarn skrattar åt något specifikt, vet jag faktiskt inte – men det är trots allt av mindre vikt just den här gången.

Pojkens reaktion är dock helt underbar! Han kan inte hålla sig för skratt när morfar drar igång – och de nöjer sig inte med ett eller två härliga garv. Nej, detta förvandlas snart till en charmig och glädjesprakande skrattfest!

Jag har kollat på klippet flera gånger och tycker fortfarande att det är lika roligt. Det är nästan omöjligt att inte ryckas med i deras lilla stund – och jag sitter helt glad i kroppen efter att ha smittats av deras skratt!

Kolla själva!

[arve url=”https://rumble.com/embed/u761k.v205th/” /]

Visst var det här härligt? Tryck på DELA här nedanför om du håller med! Då passar du även på att sprida lite extra glädje till dina vänner i dag!