18-åriga Ella skickar bild på nya studentrummet till mamma – glömmer bort snuskiga detaljen

Att flytta hemifrån första gången är speciellt för alla. För första gången i sitt liv ska man stå på helt egna ben. Egna räkningar, laga sin egen mat och man får inreda exakt hur man vill.

Faktum är att det är en speciell upplevelse för hela familjen, helt plötsligt är man en person mindre där hemma.

Det har både för och nackdelar att flytta hemifrån. Man saknar tryggheten från sin familj samtidigt som man har en oändlig massa frihet vilket såklart är roligt när man är ung.

Som förälder vill man såklart se så att ens barn har det bra i sitt nya hem, vilket var exakt vad den här mamman ville när hennes 18-åriga dotter Ella flyttat till en egen lägenhet för att studera. Men hon fick se mer än hon ville av den nya lägenheten, skriver Ladbible.

Att flytta hemifrån innebär att man kan göra lite som man vill hemma, man har ju äntligen den friheten. Saker man kanske annars skulle hålla lite för sig själv kan istället ligga framme helt öppet. Nästan alltid.

Tog ett snabbt kort och skickade

Ella Martine är en 18-årig amerikanska som nyligen flyttat hemifrån för att börja studera. Självfallet ville hennes mamma veta hur hon hade det i sitt nya hem och bad om några bilder, bland annat på sovrummet.

Inga problem, tänkte säkert Ella och tog ett snabbt kort och skickade iväg det till sin intet ont anande mor. Men Ella hade glömt en liten, pinsam, detalj.

Bildkälla: Twitter

Handklovarna som Ella och hennes pojkvän hade ”lekt” med satt kvar i sänggaveln, något som inte gick mamman förbi.

”Vad är det frågan om?!”

Hon svarade snabbt på dotterns bild.

Bildkälla: Twitter

Översatt skriver mamman så här:

”Fint! Bortsett från handklovarna??? Vad är det frågan om?”

Ella insåg ganska snabbt att det inte gick att förklara sig ur den pinsamma situationen.

Så kan det gå när man är ung och inte riktigt tänker till!

Tryck nu på DELA-knappen så att fler får läsa om det här pinsamma misstaget!