2-åriga dottern vägrar följa med pappa in – se nu smarta lösningen som hyllas av tusentals föräldrar

Alla som varit småbarnsföräldrar har nog fått uppleva de jobbiga situationerna när ens trötta unge fått nog och ställer till en scen ute bland folk. Det kan lätt skapa pinsamma situationer, men å andra sidan är det värsta som finns att se sitt barn ledset.

Där och då gäller det ofta att handla snabbt och effektivt.

Många mammor och pappor lär ju känna sina småttingar väl och vet då vilka knep som funkar för att få barnet på bättre humör, men ibland måste man kanske ta till krisåtgärder.

I synnerhet när även ens eget tålamod börjar tryta.

Så var det för pappan i det här klippet (nedan). Han och 2-åriga dottern hade varit iväg och handlat. Flickan hade blivit mer tjurig för varje minut som gått, ställt till scener, skapat oreda och i slutändan varit helt slut.

Hon börjar strejka

Det hade varit en aningen slitsam dag för fadern, helt enkelt. Så som det kan vara när man är småbarnsförälder. Allt är faktiskt inte guld och gröna skogar – även om den mesta tiden med sin småtting givetvis är underbar!

Youtube/ViralHog

När pappa och dotter kom hem från handlingen så valde 2-åringen att strejka i form av att lägga sig pladask på marken, skriver sajten amomama. Mamman noterade det hela genom ett fönster i huset och valde då, samtidigt som hon skrattade gott, att ta upp sin kamera.

Klippet har sedan spridits världen över och setts av över 2 miljoner tittare – på grund av pappans geniala lösning.

När han plockat ut alla varorna ur bilen så ber han dottern att kliva upp. Hon totalvägrar.

Youtube/ViralHog

Då sträcker han sig ner och plockar upp henne – som om flickan vore en av hans bärkassar. Gissningsvis är det här inte första gången som fadern fått hantera liknande situationer.

”Riktigt intelligent lösning”

Hon gör ofta sådana här saker – och det är en av anledningarna till att vi älskar henne”, skrev mamman i samband med att hon la upp videosnutten på nätet.

Det här är en riktigt intelligent lösning – i stället för att bråka med barnet”, berömmer en tittare.

Jag fick mig ett riktigt gott skratt åt pappans smarta lösning! Nu slapp han bråk, men fick ändå med sig dottern in! Tryck nu på dela-knappen så att även andra föräldrar kan få se detta klippet!