Knubbig pappa återskapar dotterns sexiga foton – får hela nätet att jubla

Ungdomar av idag är mer eller mindre uppväxta med en telefon i handen. Chatt, surf – och framför allt fotografering verkar ta upp lejonparten av ungdomarnas tid.

Visst är det bra med ny teknik som underlättar vardagen för många, men ibland önskar man att de kunde umgås som vanligt ibland.

Det här med det ständiga fotograferandet av sig själv har jag dock aldrig begripit mig på, men så länge ungdomarna tycker det är kul och mår bra får de hålla på bäst de vill.

Men pappan Burr Martin som tyckte att hans dotters ”selfie-beroende” gick överstyr bestämde sig för att apa efter henne – och gjorde succé på internet, skriver sajten Humor meets comic.

Skämtsamma pappor går det tretton på dussinet av, känns det som. Det ska skojas var man än befinner sig. I mataffären, på fotbollsplanen – eller på internet som den amerikanske pappan Burr Martin.

Gör parodi på dotterns bilder

Han lägger upp selfies, bilder på sig själv, på internet där han härmar sin dotters bilder, allt för att retas med henne.

Han följs nu av över 120 000 personer som skrattar åt pappans roliga försök att se sexig ut. Här nedanför har vi samlat några av de roligaste bilderna.

1. Att visa hela tatueringen är viktigt!

2. Dottern färgar håret – då färgar pappan håret

3. Festklänning på!

4. Man kan ju tänka sig hur pinsamt dottern tycker att det är

5. Jättefina tatueringar – på båda två!

Av alla skämtsamma pappor därute tar nog Burr priset!

Tryck nu på DELA-knappen så dina vänner också får se den här knasbollen till pappa!