Kvinnan är 35 veckor gravid – men underbara dansuppvisningen får hela nätet att jubla

Graviditeten påverkar varje kvinna annorlunda. En del kan vara sängliggande i flera veckor utan möjligheten att hålla en enda måltid kvar i magen medan andra är ännu mer aktiva och välmående än före sin graviditet.

Många gånger känns det som att det handlar om tur, men givetvis hoppas man att det här ska vara en tid av glädje, kärlek och något att minnas för den blivande mamman.

Att ha en stöttande och hjälpsam familj vid sin sida underlättar så klart! Det optimala är ju att man ska kunna fortsätta leva relativt obehindrat även när man väntar barn.

Så verkar det onekligen vara för kvinnan i den här videon (nedan). Hon är hela 35 veckor in i sin graviditet, men har för den sakens skull inte slutat att dansa salsa. I stället glider hon över golvet i höga klackar, läckra smycken och vacker frisyr.

Underbart att titta på

Enligt brittiska Baby Center UK så är dans ett jättebra sätt för att hålla sig aktiv under graviditeten. Så länge du inte fått, eller får, specifik hälsovård så är det ett lysande sätt för att hålla sig i rörelse och form när man väntar barn – både säkert och roligt.

Youtube

De flesta danser hjälper en att hålla sig smidig, det stärker dina muskler och bättrar på din uthållighet. Givetvis ska man ta det försiktigt i början, men verkar allt gå bra så kan man sakta men säkert trappa upp fart och tempo.

Det är verkligen underbart att se hur den blivande mamman i det här klippet rör sig – och hon verkligen lyser av glädje. Jag sitter med ett brett leende på läpparna under hela det här fina uppträdandet!

Över 10 miljoner människor har nu sett den sprakande dansuppvisningen!

Helt underbart!

Tryck nu på dela-knappen här nedanför för att bjuda dina vänner på ett extra leende i dag!