Mamma poserar stolt med vacker gravidmage – missar snuskiga detaljen i bakgrunden

Att ta kort på sig själv är idag lika lätt som att säga ”pannkaka”. Allt man behöver göra är att plocka upp telefonen, bläddra fram kameran och knäppa en bild så finns man förevigad precis så som man önskar.

I och med att man idag fotograferar i bra mycket större utsträckning så har det också blivit allt vanligare med små misstag när man fotograferar.

Ljuset kanske blir lite dåligt, fokus kanske inte ligger helt där det ska eller så får man med någon detalj i bakgrunden som inte ska vara med.

99 gånger av 100 spelar de här små missarna ingen större roll för bilden – men var 100 gång så förändrar misstaget hela bilden.

Det var exakt det som hände den 28-åriga mamman Georgia Shorthall när hennes barn stod för en minst sagt pinsam detalj på hennes selfie, skriver brittiska Metro.

Vi har alla någon gång råkat ut för det. Tagit ett kort i precis fel tillfälle. En person på bilden nyser, en annan blundar och en tredje person gäspar. Resultatet blir ofta lika fult som skrattretande. Det gäller med andra ord att vara ganska noggrann när man tar en bild – annars kan det bli riktigt fel.

Väninnan vek sig dubbel av skratt

28-åriga Georgia Shorthall från England väntar barn, något hon självfallet ofta diskuterar med sina vänner. En dag, när Georgia var i vecka 30, pratade hon med sin kompis Toni i telefon när Toni undrade hur stor Georgias mage hade blivit.

Utan att tänka efter så tog Georgia ett snabbt kort på magen och skickade iväg bilden.

Men kanske hade hon lite för bråttom, för när Toni tog emot bilden kunde hon inte sluta skratta, utan att Georgia hade en aning om varför.

Kan du se detaljen som fick väninnan att vika sig dubbel av skratt?

Bildkälla: Facebook

Ser ut som en stor penis

Georgia har barn sedan tidigare och den lille illbattingen passade på att springa förbi precis när Georgia tog fotot.

Ett resultat av detta är att rackarungens ena ben ser ut att vara en penis som sticker ut från Georgias underliv.

– Jag hade inte en tanke på att något mer än min mage skulle synas i bilden, säger Georgia till Metro.

Georgia insåg självklart det roliga i bilden och lade upp den på nätet där den redan fått hundratals att skratta åt den dråpliga bilden.

Som sagt, det gäller att hålla koll i bakgrunden när man knäpper kort, annars kan det gå så här! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se den här underbara bilden!