Per ser 15-åriga dottern rida viktig hopptävling – men se nu när pappans nervositet spårar ur

Per ser 15-åriga dottern rida viktig hopptävling – men se nu när pappans nervositet spårar ur

Det är viktigt att engagera sig i barnens intressen, det får barnen att känna att deras intressen är värdefulla och uppmuntrar dem att fortsätta, oavsett vad det kan röra sig om.

Man kan engagera sig på många olika sätt, jag minns själv hur mina föräldrar sålde bingolotter, skjutsade och hejade fram mig när jag sparkade boll som liten.

15-åriga Felicia Lång tävlar i hästhoppning och har ofta med sig pappa Per på tävlingarna. Pappa Per engagerar sig väldigt mycket i dotterns hästintresse, men kanske inte exakt som vanliga föräldrar.

Det var i helgen som Felicia ställde upp i en tävling i Gävle med sin häst Third Time Lucky. Pappa Per var som vanligt där och hejade, på sitt eget lilla vis. Hans engagemang fångades på film och han hyllas nu av tusentals på nätet sedan klippet fått enorm spridning, skriver Skövde Nyheter.

”Blir oerhört nervös”

I klippet kan man se hur pappa Per ”hoppar med” i varje hopp som Felicia gör över ett hinder, något som fått hela internet att skratta. Men för Per är det helt normalt.

– Jag blir oerhört nervös. Inte för att hon ska ramla av, utan för att jag vill att det ska gå bra för henne. Jag vet hur glad hon blir och då blir jag också det. Alla timmar hon lägger ner i sadeln och rider sina hästar. Jag vill att hon ska få valuta för det, säger Per till Skövde Nyheter.

Bildkälla: Ulrika Wass/Facebook

”Tur att hon inte boxas”

Felicia har ridit sedan barnsben – och pappa Per har hejat på likadant ända sedan dess, trots att många påpekat hans något udda beteende vid sidan av banan.

– Nu måste jag skärpa till mig har jag tänkt någon gång, men det försvinner när hon börjar hoppa och så står man där på samma sätt igen utan att tänka på det. Det var som någon sa en gång – ”att det är tur att hon inte håller på med boxning, för då hade jag inte velat sitta bredvid dig”, säger Per till Skövde Nyheter.

Se det underbara klippet på den, minst sagt, engagerade Per här nedan.

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fulrika.wass.9%2Fvideos%2F10215733092192631%2F&show_text=0&width=267″ aspect_ratio=”1:2″ /]

Vilken underbar pappa! Tryck nu på dela-knappen för att hylla alla engagerade föräldrar!