Surgubbe kräver att ammande mamma ska ”skyla sig” – klockrena svaret tar ner tölpen på jorden

En debatt som diskuterats högljutt de senaste åren rör offentlig amning. En del tycker att amning är något man gör bakom stängda dörrar och att allmänheten inte ska behöva se folks intimare kroppsdelar på allmänna platser.

Sedan finns den andra delen, som de flesta nog tillhör. De som tycker att amning är bland det mest naturliga som finns och att det är helt självklart att ens bebis ska få mat närhelst den vill.

När mamman Melanie Dudley Austin i USA var i Mexiko på semester blev hon ombedd att skyla sig när hon ammade – hennes svar har nu fått hundratusentals att skratta högt.

Det var i Cabo San Lucas i Mexiko som Melanie Dudley var på semester med nära och kära, däribland hennes fyra månader gamla bebis. Precis som med andra bebisar blev det ganska snart matdags för den lille.

Hon gifte sig med spöke som gav henne ”omskakade orgasmer” – nu är 40-åringen på jakt efter nya, sexiga andar

Blev ombedd att skyla sig

Sagt och gjort, Melanie drog ned en del av linnet som täckte hennes ena bröst och lät bebisen äta. Men det uppskattades inte av alla.

Snart kom en främmande man fram och bad hennes skyla sig, vilket Melanie gjorde – men kanske inte exakt på det vis mannen tänkt sig.

Bildkälla: Facebook

”Vi satt längst bak i restaurangen”

Melanie bad då sin make om att räcka henne något att täcka sig med, och drog sedan skyddet över huvudet.

– Jag är alltid diskret med amningen och vi satt längst bak i restaurangen. Amning är svårt som det är, vi behöver inte ha massa främlingar som tycker och tänker, säger Melanie till Yahoo.

Carol Lockwood, som känner Melanie, var snabbt framme med sin telefon och fotograferade Melanie.

Hyllas av tusentals

Carol laddade upp bilden på Facebook, där den gjort enorm succé. I skrivande stund har över 100 000 personer sett bilden och skrattat år Melanies fyndiga påhitt.

Bilden hyllas inte bara av andra mammor som känner igen sig i hennes situation utan även av andra många andra.

Vilken klipsk mamma som verkligen tog ned tölpen på jorden!

Kvinnlig turist skyndar till akuten efter galen festnatt på stranden – då gör läkarna ett ofattbart fynd

Tryck nu på dela-knappen för att hylla alla mammor!