Rolig historia: 18-åring skämmer ut Lars inför hela baren

Något av det allra värsta som finns är nog att göra något riktigt pinsamt, eller att bli utskälld, framför en grupp av människor. Vissa av oss hanterar sådana situationer bättre än andra, men det är nog få som tar det med ro.

Den här roliga historien handlar lite om det här, men när jag läser sista raden så viker jag mig fullständigt av skratt. Så jäkla klockrent!

En medelålders man vid namn Lars kommer in på en liten bar i Skövde. Direkt ser han en otroligt vacker, 18-årig blondin sitta ensam vid ett bord längre bort. ”Men där har man ändå inte en chans”, tänker han och sätter sig en bit därifrån.

Efter att ett antal glas glidit ner i hans strupe så har dock modet och självförtroendet fått sig en rejäl kick. Den vackra tjejen sitter fortfarande ensam och Lars tror sig dessutom ha fått några blickar från hennes håll.

Så efter att ha svept i sig det sjätte glaset smyger han bort mot den unga kvinnans bord. Han lutar sig lite försynt mot henne.

– Ursäkta mig, men får man slå sig ner och prata en liten stund? frågar Lars vänligt.

Kvinnan tittar upp på honom och vrålar till svar:

– NEJ, FRÄMLING, JAG TÄNKER DÅ VERKLIGEN INTE LIGGA MED DIG I NATT!

Återfår lugnet

Det här var inte alls vad han hade väntat sig. Lars blir stel som en pinne, men lunkar sedan tillbaka till sitt bord. Svetten rinner och känslan av pinsamhet är påtaglig när hela baren – säkert 50 personer – nu stirrar på honom.

Någon timme passerar och mannen börjar återfå lugnet när den vackra kvinnan kommer bort till hans bord.

– Jag vill verkligen be om ursäkt för förut, säger hon. Men jag studerar psykologi och skriver ett arbete just nu om hur människor reagerar på pinsamma situationer…

Lars tittar upp.

– Jaha, där ser man. Själv är jag advokat och har stenkoll på hur jag får folk att känna sig skyldiga.

Sedan harklar han sig, tar ett djupt andetag och ropar:

– 3 000 SPÄNN FÖR EN NATT?! VAD FASEN MENAR DU MED DET?!

DELA nu om du skrattade!