Fräckis: 19-åriga Elin ska ha rajtantajtan med äldre främling

Något som alltid får mig på bra humör är en riktig fräckis. Ni vet när det är precis på gränsen till om det anses okej att skämta om ett visst ämne, eller om historien är riktigt snuskig.

Det måste man få kosta på sig ibland. Många gånger tycker jag att vi är lite för känsliga i det här landet – och när en historia, som den här, dessutom är fiktiv så måste man kunna tillåta sig själv att skoja till det.

Saker som att alla har rätt att vara vem de vill eller att alla är lika värda är ju självklarheter – men det behöver i sig inte betyda att man inte kan dra en fräckis emellanåt.

Den här lilla berättelsen hittade jag på nätet tidigare i dag. Den är kanske ett gränsfall enligt vissa, men jag kunde faktiskt inte låta bli att fnissa på slutet! För er med lite fräckare humor tror jag det är en riktig höjdare!

Det var 19-åriga Elin som hade haft en härlig kväll på krogen tillsammans med sina bästa vänner. På dansgolvet hade hon hittat en äldre, främmande man som hon hade funnit tycke för – och de båda bestämde sig för att gå hem tillsammans.

Elin bodde närmast stället, så de valde att bege sig mot henne.

Väl innanför dörren blev det genast riktigt eldigt – och de hamnade snart inne i Elins sovrum. Där påbörjade de ett passionerat förspel med intensiva kyssar och massvis av smekningar.

Kvinnan på bilden har inget med den här fiktiva historien att göra. Bild: PxHere.

Vid en kort paus noterar främlingen att det står ett foto på en annan man på Elins nattduksbord. Han blir lite ställd, men vill samtidigt inte helt förstöra den heta stämningen.

– Är det din pojkvän? frågar han.

– Nej, svarar Elin och kysser honom längs halsen.

– Okej, säger sällskapet. Är det din bror?

– Nej, flämtar Elin och fortsätter ner över främlingens bröst och mage.

– Är det din pappa?!

– Nej!

Personerna på bilden har inget med den här fiktiva historien att göra.

Mannen är nu förvirrad.

– Är det en nära vän som är på bilden då?

– Nej, svarar Elin och börjar knäppa upp främlingens byxor.

Nu kan han dock inte hålla sig längre.

– Men vem fasen är det på bilden då?!

– Det är jag, säger Elin viskande. Före min operation…

Visa nu att du har härlig, avslappnad humor och tryck på dela-knappen för att sprida skrattet vidare!