71-årige Anders besöker nudistklubb – men när 18-åriga bombnedslaget förklarar reglerna fryser han till is

Roliga historier hörde jag för första gången redan på skolgården. Då var de av det lite mer oskyldiga slaget men ju äldre jag blev desto fräckare blev skämten och idag finns det få saker jag tycker är så roligt som en bra fräckis.

Det som kännetecknar fräckisar är ofta slutet, som är lika delar oväntat som just fräckt. Vissa kanske tycker det är ”barnsligt” att tycka om fräckisar men jag tycker gott man ska behålla barnasinnet så länge man kan.

Fräckisen här nedanför hörde jag häromdagen och tyckte den var så jäkla rolig att jag vill dela med mig av den till er – håll till godo!

Anders var en 71-årig gubbe vid god vigör och livslust. Dock hade hans fru Agneta gått bort fem år tidigare och dagarna som pensionär blev lätt lite långtråkiga.

Såg en undanskymd lapp

En dag när Anders var ute på sin dagliga promenad stannade han som brukligt vid anslagstavlan utanför Konsum.

I ena hörnet av anslagstavlan satt en röd, lite undanskymd lapp. Nyfiket kikade Anders närmare.

På lappen så tipsades det om en nudistklubb i stadens utkant. Då det var längesedan Anders träffat nytt folk så tänkte han att ”vad tusan, det kan bli kul” så han skrev ned telefonnumret.

Kunde inte hålla sig

Efter att ha ringt och stämt av så det inte var något lurendrejeri begav sig Anders till nudistklubben för första gången.

Han gick in, klädde av sig alla kläder och strosade runt och tog in omgivningen. Plötsligt stod han framför en riktigt snygg tjej.

Trots att Anders säkerligen var minst 50 år äldre än henne kunde han inte slita blicken från henne.

Alldeles för sent insåg han att et pirrade till rejält därnere och trots att han kämpade emot så reste sig ett präktigt stånd.

Det unga bombnedslaget tittade nyfiket ned, sedan upp på Anders igen.

– Vill du mig någonting, frågade tjejen.

– Njae, jag ser mig bara omkring, stammade Anders fram.

– Är det första gången du är här? Enligt nudistklubbens regler innebär ditt stånd att du kallar på mig och vill ha sex med mig, svarar tonåringen.

Hon lägger sig ner och särar inbjudande på benen. Anders är såklart inte nödbedd utan kliver på, som det förväntas av honom.

Råkade släppa sig

Efteråt var Anders så utmattad att han smet iväg till bastun. Där satt han i godan ro och slappnade av när han plötsligt råkade släppa en fis – då tornade ett rejält muskelberg upp sig framför honom.

– Vill du mig någonting? väste muskelberget.

– Nej, pep Anders oroligt till svar.

– Aha, du är en nybörjare här på klubben! Enligt våra regler innebär fjärten att du kallar på mig och vill ha sex med mig, utbrast muskelberget upphetsat.

”Men du har ju precis kommit”

Anders stod maktlös inför klubbens regler så han lät muskelberget göra det han skulle.

Så fort det var över rusade Anders ned till receptionen och bad om att få avsluta sitt medlemskap.

– Men du har ju precis kommit hit, du har inte hunnit se allt vi har att erbjuda här på klubben, sade receptionisten förtvivlat varpå Anders vrålade sitt svar.

– Men jag är för fan 71 år gammal! Jag får stånd en gång i månaden men jag fjärtar 15 gånger om dagen, så NEJ tack!

Var inte snål nu – tryck på DELA-knappen så att dina vänner också får sig ett gott skratt idag!