71-åring har rajtantajtan med sin unga fru, gör märklig upptäckt och utbrister det klockrena

71-åring har rajtantajtan med sin unga fru, gör märklig upptäckt och utbrister det klockrena

Något som absolut aldrig slår fel är en riktigt skön fräckis. Att få skratta och le – vem tycker liksom inte om det?

Den här roliga historien (som givetvis är fiktiv) trillade jag över på nätet tidigare i dag – och jag kände direkt att jag måste dela den med er.

Dessutom är ju delad glädje dubbel glädje! Jag skrattade högt åt den här berättelse och tror att ni kommer göra samma sak!

Ingen av personerna på bilden har med historien att göra.

Det var ett gäng tjejer som var ute på möhippa med 19-åriga Elsa som skulle gifta sig.

Men plötsligt så var alla hennes kompisar försvunna och fram till henne kom en kille och ville att hon skulle följa med honom hem.

Elsa ville nu inte följa med honom eftersom hon skulle gifta sig dagen efter. Men killen, som hette Jarmo, var riktigt häftig och efter en stunds prat så gav hon med sig.

När de kom hem till honom så ville han naturligtvis ha henne i säng och det bar sig inte bättre än att de hamnade där. Men hon krävde då att han skulle använda kondom. Jarmo reste sig upp ur sängen och började leta efter en. Men han hittade dessvärre ingen.

”Nöden har ingen lag”, tänkte han. Jarmo öppnade kylskåpet där han hade en korv. Han tog korven och pressade ur köttet ur skinnet. Trädde sedan skinnet på penisen och så snabbt in till den blivande bruden i sängen.

Dags för ligg

Efter ett tag så hände naturligtvis det som brukar när man ligger med varandra. Han var nöjd för han hade ju fått det han ville och vände sig om och somnade, men Elsa reste sig upp och åkte skamset hem.

Dagen efter, på bröllopsnatten, var det nu dags för den äkta maken – som var hela 71 år – att komma till.

Efter en stund så var ju även han klar och drog ur snoppen. Till hans stora förvåning så fanns där något kondom-liknande föremål på hans penis.

Han frågade då bruden vad det var för något. Elsa finner sig snabbt och svarar att det är hennes mödomshinna.

Brudgummen tittar förvånat på ”mödomshinnan” och säger:
– Det var en jäkla tur att jag tog oskulden på dig i dag då, för imorgon går datumet ut…

Var inte blyg nu, DELA om du fick dig ett leende!