81-åring stöter på pinsamt problem i sängen – unika lösningen får nu tusentals att skratta högt

Jag skrattar som allra mest åt skämt som är lite åt det snuskigare hållet, så kallade fräckisar.

De har oftast lite oväntade slutklämmar som får en att haja till rejält samtidigt som man får sig ett rejält skratt på köpet.

När jag hittade fräckisen här nedanför på nätet skrattade jag högt och skyndade att visa den för mina kompisar, som också tyckte den var jätterolig.

På ålderns höst är det helt naturligt att det här med sex blir lite svårare. I mannens fall handlar det allt som oftast om att saker och ting inte riktigt vill stå som de ska. Det finns flera olika sätt att råda bot på detta men det här måste vara bland de mest kreativa sätten.

”Den kan vara bra att ha”

Börje, 81, var ute på sin dagliga promenad med sin kompis Roland, 78. Det var en varm sommardag och de båda herrarna tyckte att de förtjänade en glass.

Sagt och gjort, när de passerade den lokala kiosken så kilade de in och köpte varsin glass. De satte sig på en bänk i parken för att njuta av solskenet och glassen.

Men när glassen var uppäten så stoppade Börje ned sin glasspinne i bröstfickan på skjortan, till Rolands stora förvåning.

– Varför ska du spara den? frågade Roland med höjda ögonbryn.

– Den kan vara bra att ha, svarade Börje med ett litet flin.

Rusade in på toaletten

De båda herrarna gick hem från sin promenad och när Börje kom hem kröp han ned hos sin älskade fru.

– Mhmm jag har längtat hela dagen efter dig, viskade frun och kröp tätt intill Börje. Men Börjes intima delar svarade inte som förväntat.

– Ge mig en sekund, hojtade Börje och rusade in på toaletten där han använde glasspinnen som ett stödförband åt sin snopp. Sedan kröp han ned hos frugan och lade sig till rätta. När det var dags att föra in den sade den vänstra blygläppen till den högra.

– Nu är det nog sista gången för nu bärs han in på bår.

Jag skrattade högt rakt ut när jag läste slutklämmen! Var inte snål nu, tryck på dela-knappen och bjud dina vänner på ett härligt fräckis-skratt!